GİV 3. Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Girişimci İşadamları Vakfı’nın başarılı girişimleri ödüllendirmek, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyenlere destek ve cesaret vermek amacıyla düzenlediği “Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri” 4 dalda sahiplerini buldu Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı’nın başarılı girişimleri ödüllendirmek, fikirlerini girişime dönüştürmek isteyenlere destek ve cesaret vermek amacıyla düzenlediği “Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri” 4 dalda sahiplerini buldu.

Girişimci İşadamları Vakfı’nın (GİV) Bahariye Mevlevihanesi’ndeki genel merkezi her yıl Ocak ayında düzenlenen ve bu yıl üçüncükez verilen “Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri”ne ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin girişimcilik kültürünün gelişmesine katkı sunan önemli etkinliklerden biri olarak gösterilen ödül töreni 14 Ocak 2014 Salı günü yapıldı.

GİV Başkanı Mehmet Koç’un açılış konuşmasıyla başlayan ödül töreninde, Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Derya Gürerk'de selamlama konuşması yaptı. Daha sonra projelerin değerlendirilmesiyle ilgili bilgiler veren heyet başkanı Erdal Kılıç, geçtiğimiz seneye göre başvuruların bu sene belirgin şekilde arttığını söyleyerek, başvuruları yoğun ve ince bir elemeden geçirdiklerini söyledi.

Bu sene üçüncü kez verilen Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri,  “Girişimcilik Ödülü Proje-Fikir Ödülü, Basın Ödülü ve Kamu Yöneticisi Ödülü” olmak üzere 4 dalda sahiplerini buldu.

Kamu Yöneticisi Ödülü, görev yaptığı ilçelerde giriştiği örnek projelerle adından bahsettiren Diyarbakır Çınar ilçesi Kaymakamı İsmail Şanlı’ya verildi. Basın-Yayın Ödülü ise, ülke kalkınmasında çok değerli katkıları olan girişimcilerin karşılaştığı kaynak,sermaye bilgi ve diğer teknik eksikliklerin neler olduğu üzerinde kapsamlı çalışma tez ve yazılar yazan Prof. Dr. Murat Ali Yülek’e verildi.

Proje-Fikir Ödüllerinde ise Erdi Gökhan Tepeköy ve Engin Sever 1.000’er TL mansiyon ödülü kazandılar. Proje Fikir Ödülü 3.’sü Elif Saygı Bavunoğluişaret dilini sese çeviren eldiven” projesiyle 3.000 TL ödül kazandı. Proje Fikir Ödülü 2.'si Adem Çakmakçıotomatik çevrimiçi akıllı çeviri platformu” projesiyle 5.000 TL ödül kazandı. Proje Fikir Ödülü 1.'si ise “bulanık mantıklı sulama otomasyonu” projesiyle Gizem Çağlayan oldu. Çağlayan bu projesiyle 10.000 TL para ödülü kazandı.

3. Hayati Üstün Girişimcilik Ödülü ise sektöründe yaptığı öncü çalışmalarla Plastay Kimya A.Ş. sahibi M. Sinan Sungur’a verildi.

GİV Başkanı Mehmet Koç’un tüm katılımcılara ve sponsorlara teşekkür ettiği konuşmanın ardından, ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri hakkında daha fazla bilgiye  www.girisimcilikodulu.com  web adreslerinden ulaşabilir, GİV hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Organizasyonu için GİV’i, ödül kazanan girişimcileri ve ekosistem mensuplarını tebrik ediyor, haberimizi ekosistemimizdeki tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor