En Büyük Girişimci Destek Programlarından Startupbootcamp Türkiye'de!

Avrupa’nın en başarılı ve en büyük girişimci hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul ayağı ilk kez girişimcilere kapılarını açıyor, Türkiye'nin en iyi girişimcilerini arıyor! Detaylar haberimizde..

Avrupa’nın en başarılı ve en büyük girişimci hızlandırma programı Startupbootcamp’in İstanbul ayağı ilk kez girişimcilere kapılarını açıyor. Bugüne kadar global arenada 80’den fazla girişimciye toplam 14 milyon Euro’luk destek sağlayan Startupbootcamp bu kez Türkiye’den çıkacak yeni girişimcileri desteklemek istiyor.

10 Aralık 2013'de İstanbul ofisini faaliyete açan Startupbootcamp, girişimci hızlandırma programı için girişimci başvurularını 8 Ocak 2014 itibariyle kabul etmeye başlamış bile.

Türkiye’de Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliği ile yürütülen Startupbootcamp İstanbul Programı’ndan faydalanmak isteyen girişimcilerin 31 Mart 2014 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Girişimcilere 15 bin Euro fon sağlamanın yanı sıra çalışma alanı sunan Startupbootcamp, fikrin ve beta versiyonun geliştirilmesi ile satış konularında da üç ay süren yoğunlaştırılmış bir destek sağlıyor. Destek programının sonunda ise girişimcilerin projelerini yatırımcılara sunmalarına imkan sağlanıyor. Sunumlara Türkiye’nin yanı sıra Startupbootcamp ağındaki ve bölge ülkelerdeki yatırımcılar da ilgi gösteriyor.

Startupbootcamp ağı içerisinde yer alan 750’den fazla mentor ve 2 bin 500’ün üzerinde yatırımcı, yeni fikir ve girişimcilere destek vermek için hazır bulunuyor.

Startupbootcamp'in İstanbul programında güçlü bir yatırımcı ve yönetici ekibi de göreve başlamış. Projenin liderliğini tecrübeli iş adamı Ersin Pamuksüzer ve Bahçeşehir Üniversitesi Kurumsal İşbirlikleri Direktörü Ömer Yücel yapıyor.

Projenin vizyonu içinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da da Startupbootcamp programlarını açmak ve İstanbul’u bu konuda bölgenin merkezi haline getirmek yer alıyor. Bu amaçla bölgede iki girişimcilik programı kurmuş olan Dr. Abdül Malik El Jaber ile de işbirliği yapılıyor.

Girişimciyseniz, kendinize güveniyorsanız ve öğrenmeye açıksanız; Startupbootcamp İstanbul’a muhakkak başvurmanızı öneriyoruz. Başvurunuzu buradan yapabilirsiniz. Unutmayın, son başvuru tarihi 31 Mart 2014.

Program hakkında detaylı bilgi edinmek için startupbootcamp.org/programs/istanbul web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kendine güvenen ve öğrenmeye açık girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

murat
murat
doğal yumurta işine gireceğim bana pazarlama konusunda yardımcı olacak tabi birazda sermaye ortak arıyorum lütfen iş yapacak kişiler arasın dürüstlük prensibimdir amman yalancı zadeler gelmesin hic uğraşamam sygılarımla ilgilenen arkadaşlar mail atsın dangersayko@hotmail.com

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor