İzmir İnovasyon Ödülleri 2014 İçin Başvurular Başladı!

İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD) İzmir’deki firma ve girişimcilerin gündemine inovasyonu sokmak amacı ile düzenlediği inovasyon temalı en kapsamlı organizasyonlardan olan; İzmir İnovasyon Ödülleri’nin ikincisine başvuru süreci başladı. Detaylar haberimizde..

İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD) İzmir’deki firma ve girişimcilerin gündemine inovasyonu sokmak amacı ile düzenlediği inovasyon temalı en kapsamlı organizasyonlardan olan; İzmir İnovasyon Ödülleri’nin ikincisine başvuru süreci başladı.

Rekabetin vazgeçilmez koşulu haline gelen inovasyonun İzmirli firmalarca içselleşmesi ve şirket vizyonlarının parçası haline gelmesi amacı ile bu yıl ikincisi düzenlenen İzmir İnovasyon Ödülleri  2014 de ayrıca henüz girişim şansı bulamamış inovatif projeler de yarışacak.

Dikkate değer inovatif proje sahipleri ise ödül töreninden sonra yapılacak bir programda melek yatırımcılar ile buluşturulacak.

İzmir Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİD); Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü, Ege Üniversitesi, ESİDEF (Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu) Gediz Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, KOSGEB, Mazhar Zorlu Holding, Şifa Üniversitesi ve Brightwell Holding ‘in destek ve katılımı ile gerçekleştirdiği İzmir İnovasyon Ödülleri yarışması ürün ve süreç inovasyonu ile inovatif proje olarak üç ayrı dalda gerçekleşecek.

Özellikle KOBİ’lerin inovasyon odaklı olması gerektiğini ifade eden İGİD Başkanı Selim Doğanata, yarışma ile İzmirli firmalar nezdinde inovasyon farkındalığı oluşturmak istediklerini belirtti.

Firmalar ve girşimcilerin inovasyona verdikleri önem oranında gelecekte var olabileceklerini fark etmeye başladığını ifade eden Selim Doğanata şunları söyledi; “ İGİD olarak inovasyon farkındalığını pekiştirmek için İzmir’de en kapsamlı inovasyon temalı organizasyonlardan ilkini; İzmir İnovasyon Ödülleri adı altında geçtiğimiz yıl düzenledik. İzmir ekonomisine yön veren önemli sanayi kuruluşlarından, henüz yeni kurulmuş firmalara büyük ilgi gören İzmir İnovasyon Ödülleri Programı bu bağlamda hedefine ulaştı ve İzmir’de inovasyon heyecanı oluşturmayı başardı. "

20 Ocak itibariyle başlayan başvurular 13 Mart 20 Mart 2014'e kadar devam ediyor, başvurunu buradan yapabilirsiniz.

İzmir İnovasyon Ödülleri hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyen girişimci okurlarımız  www.inovasyonodulleri.com adlı web adresini ziyaret edebilirler.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor