Gençler ve Liderler 22 Şubat'ta İstanbul’da Buluşuyor!

MCD Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında 6.000 seçilmiş genç 22 Şubat 2014 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Arena Mega Gösteri Merkezinde Türkiye’nin önce gelen işadamları ve CEO’larıyla bir araya geliyor. Detaylar haberimizde..

MCD Gençlik Kulübü (Ankara) tarafından gerçekleştirilen “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında 6.000 seçilmiş genç 22 Şubat 2014 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Belediyesi Arena Mega Gösteri Merkezinde Türkiye’nin önce gelen işadamları ve CEO’larıyla bir araya geliyor.

Her geçen gün başvuruların çığ gibi büyüdüğü  “Gençlik Otobüsü” projesine Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinden on binlerce başvuru yapılıyor.  Projenin Genel Koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz artık sadece ülkemizden değil Avrupa ve Balkanlardan da binlerce başvuru aldıklarını belirtti. 

“Gençlik otobüsü” projesinin en çok takip edildiği ülke ise ABD, ikinci Kanada ve üçüncü en çok takip eden ülke Fransa. Yurt dışından ayda 200.000 fazla gencin projeyi takip ettiğini belirten dokunulmaz, ülkemizden bu sayının 500.000 in üzerinde olduğunu söyledi.

“Gençlik otobüsü” projesine mümkün olduğunca ülkemizin bütün illerinden katılım sağlanmasına önem verdiklerini ifade eden dokunulmaz, projede tam bir kültür mozaiğinin olduğunu söyledi.

Hayallerin Otobüsü 5. Kez Avrupa'yı Fethedecek

MCD Gençlik Kulübü (Ankara) tarafından gerçekleştirilen “Gençlik otobüsü” projesi kapsamında 100 genç 1 Ağustos 10 Eylül 2014 tarihleri arasında Avrupa’nın 15 Ülkesini ve 28 şehrini dolaşarak kültürümüzü tanıtacaklar.

Her yıl on binlerce gencin katılabilmek için başvuru yaptığı projeye bu yıl 43.200 başvuru yapıldı, projenin genel koordinatörü Maksut Coşkun Dokunulmaz Türkiye’nin Avrupa’da ki vizyonu haline gelen “Gençlik otobüsü” projesine ülke genelindeki bütün üniversitelerden başvuru aldıklarını söyleyerek   bu durumun kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade etti.

Projeye Balkanlar ve Avrupa'dan Büyük İlgi Var

Dokunulmaz, “Gençlik otobüsü” projesi artık ülke sınırlarını aşmış durumdadır, artık Balkanlar ve Avrupa’nın bir çok ülkesinden de başvuru almaktayız ilerleyen zamanlarda projeyi tüm dünyadan katılımın sağlanabileceği bir organizasyona dönüştüreceklerini söyledi.

Sponsorların Etkisi Büyük

Bu tarz projelerin gerçekleştirilmesinde sponsorların büyük önem taşıdığını söyleyen dokunulmaz geçmişteki 4 projeyi sponsorlar sayesinde gerçekleştirdiklerini ve projeyi daha ileriye taşımaları için daha çok sponsora ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Ülkemizde sponsorluk bilincinin tam oturmadığını ve büyük şirketlerin bu tarz sosyal sorumluluk projelerine daha çok önem vermeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca projeye bu güne kadar sponsor olan tüm kuruluşlara teşekkür etti.

Her Gencin Rüyalarını Süslüyor

Tek seferde 15 ülke, 28 şehir gezmek ve oralarda etkinlik gerçekleştirmek ülkemizde yaşayan her gencin rüyalarını süslüyor, bu proje öyle bir proje ki gençlerin rüyaları bile değişiyor, “Gençlik otobüsü” gençlere hayallerinin de ötesinde bir deneyim yaşatıyor diyen dokunulmaz, projenin Dünya’nın en büyük gençlik hareketlilik projesi olduğunu ifade etti. Böyle büyük bir projeyi Türkiye olarak gerçekleştirdiklerine son derece mutlu olduklarını ifade eden dokunulmaz fırsat verilirse Türk gençlerinin başaramayacağı bir şey olmadığını belirtti.

22 Şubat 2014 Gençlik Otobüsü-5 Genç Liderler Buluşması Programı

09:00 Salon Giriş ve Kayıt
11:00 Açılış Konuşmaları
(Sunucu ve Moderatör - Burak Törün - CNN Türk Haber Spikeri)
Maksut C. DOKUNULMAZ - MCD Gençlik Kulübü Başkanı
Aziz YENİAY - Küçükçekmece Belediye Başkanı

11:20 Plaket Takdimi

11:30 Hedef ve Başarı Oturumu ( Moderatör Burak Törün )
Dr. Hayri BARAÇLI - İETT Genel Müdürü
Fettah TAMİNCE - Rixos Otelleri Y.K.B.
Abdürrahim ALBAYRAK - Altur Y. K. Başkanı
K. Ekim ALPTEKİN - Taba/AmCham Genel Başkanı
Ali Rıza KOÇ - ARK Turizm Y.K.B.

13:00 Hedef ve Başarı Oturumu  ( Moderatör Burak Törün )
Mehmet DEMİRCİ - Medya Pano İcra Kurulu Üyesi
Turgay KIRAN - İşadamı
Eylem ÖZTÜRK - Metro Turizm G.M.Y.
Mehmet AKBAY - Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü
Nusret GÖKÇE - NUSRET RESTORANT
Veysel Şenel - Salon Veysel

15:00 Hedef ve Başarı Oturumu ( Moderatör Burak Törün )
Ahmet PAKSOY - İDO Ceo Danışmanı
Yılmaz VURAL - Teknik Direktör
Haldun Altılar - Number one CEO
Ersin DÜZEN - TRT 1 Stadyum Programı Moderatörü
Ertem ŞENER - Beyaz TV Spor Müdürü
Volkan KONAK - Sanatçı Müzisyen

17:00 Sosyal Medya, Medya ve Gençlik  ( Moderatör Ceren Akdağ  )
Ceyhun Yılmaz - Komedyen   
Hakim Türkmen - Yazar
Nafer Ermiş - Yazar
Pucca - Yazar

18:00 Girişimcilik ve İletişim Teknikleri  ( Moderatör Ceren Akdağ  )
Abdülkadir ÖZBEK - PDA Danışmanlık G. Koordinatörü
Canten KAYA - İletişim Uzmanı ve Eğitimci
Selim ÇAVUŞ - Düşün Taşın Derneği Y. K. Başkanı
Samet AĞIRBAŞ - Liseli Girişimciler Kulübü Y. K. B.
Mustafa TOPÇUOĞLU - Sabırtaşı Restorant

19:00 Gençlik Otobüsü Hikayesi
Maksut Coşkun DOKUNULMAZ - MCD Gençlik Kulübü Başkanı

22 Şubat 2014 tarihinde Arena Mega Gösteri Merkezinde gerçekleştirilecek toplantı sonrasında 6.000 Genç 2 dakikalık video çekerek kendilerini neden seçmeliyiz sorusunu cevaplayacaklar. Bu eleme sonucunda ise 600 genç seçilerek  mülakata tabi tutulacaklar. Mülakatı başarıyla tamamlayan 100 genç ise “Gençlik Otobüsü”ne katılma hakkı kazanacak.

"Gençlik Otobüsü 5" hakkında daha fazla bilgi ve başvuru için www.genclikotobusu.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Gençlik Otobüsü projesiyle ilgili paylaşımlar facebook ve twitter (1, 2, 3) profillerinden takip edebilirsiniz.

Haberimizi genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor