İstanbul Bölgenin Düğün Merkezi mi Oluyor?

Son yıllarda Dubai, Fas, Ukrayna, Rusya ve Avrupa ülkelerinden birçok işadamı, dünyaca ünlü devlet başkanları ve sanatçılar düğün organizasyonu ve önemli davetler için özellikle İstanbul’u seçiyor. Detaylar haberimizde..

Son yıllarda Dubai, Fas, Ukrayna, Rusya ve Avrupa ülkelerinden birçok işadamı, dünyaca ünlü devlet başkanları ve sanatçılar düğün organizasyonu ve önemli davetler için özellikle İstanbul’u seçiyor.

Türkiye'de Papa XVI. Benedict, George Bush, Tony Blair, Chirac, Berlusconi, Schröder, Aliyev, Condoleezza Rice gibi pek çok önemli misafiri ağırlamasıyla bilinen KM Events'in sahibi Meltem Bayazıt Tepeler, 2014’ün Türkiye için organizasyon ve düğün sektörünün patlama yılı olacağını belirtiyor.

 20 yıldır sektörde yer alan ve dünyaca ünlü organizasyonlarına imza atan Meltem Bayazıt Tepeler, Türkiye’de düğün endüstrisinin önceki yıllarda ‘süslemecilik’ olarak anıldığını, artık endüstrinin ciddiye alınan ve Türkiye ekonomisi için katkıları olan bir sektör haline geldiğini vurguluyor.

Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği başkanı olan Tepeler aynı zamanda; “Türkiye’de etkinlik sektörü 500 milyon doları bulurken, evlilik ve düğünün payı ise 250 milyon dolar civarında. Dünyada 170 milyar dolarlık bir endüstri var. Türkiye’de de son 15 yılda sektör çok hızlı büyüdü. Yabancıların düğünleri için İstanbul’u seçmesiyle gelişim hızlandı. Özellikle bu yıl Türkiye’de düğün yapmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla, özellikle Avrupalı, Azeri ve Hintlilerden ciddi bir talep söz konusu.” diyerek dünyadaki düğün ve organizasyon endüstrisinin İstanbul'a kayacağını belirtiyor.

Haberimizi düğün sektöründe faal olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor