Üniversiteliler, 10. MÜNBİT Girişimcilik Kongresi 6 Mart'ta İTO'da!

MÜNBİT'in bu sene 10.'sunu gerçekleştirileceği, ülkemiz girişimcilik ekosisteminin en geleneksel etkinliği olan Girişimcilik Kongresi’nde yine birçok devlet adamı ve başarılı iş adamı, üniversiteli gençlerle buluşacak. Detaylar haberimizde..

MÜNBİT`in bu sene 10.’sunu gerçekleştirileceği, ülkemiz girişimcilik ekosisteminin en geleneksel etkinliği olan Girişimcilik Kongresi’nde yine birçok devlet adamı ve başarılı iş adamı, üniversiteli gençlerle buluşacak. 

Girişim Haber olarak Medya Sponsoru olduğumuz gelenekselleşen kongre 6 Mart 2014 Perşembe günü İstanbul Ticaret Odası Eminönü Salonu’nda gerçekleşecek.

İTO Eminönü Salonu'nda gerçekleşecek kongrenin sabah seanslarında; Yıldız Holding YK Başkanı Ali Ülker, İTO YK Başkanı İbrahim Çağlar, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık katılımcı gençlerin ufuklarını açacak.

Kongrenin öğleden sonra ki kısmında; Cihan İnşaat YK Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, İdeasoft Kurucu Ortağı Seyhun Özkara ve Dizayn VİP YK Başkanı Erbakan Malkoç Girişimcilik Hikayeleri panelinde hikayelerini paylaşacaklar.

Kongre Kiğılı Kurucusu Abdullah Kiğılı, Avea İK Direktörü Bahattin Aydın, ve Yazar Lütfi Arslan'ın konuşmalarının ardından katılımcı sertifika töreniyle son bulacak.

İşte 10. MÜNBİT Girişimcilik Kongresi'nin programı;

09.15-09.50 : Kayıt ve Karşılama

09.50-10.10 : Musab Yılmaz - MÜNBİT YK Başkanı
10.10-10.50 : Ali Ülker - Yıldız Holding YK Başkan Yardımcısı

10.50-11.00 : Kahve Arası

11.00-11.20 : İbrahim Çağlar - İstanbul Ticaret Odası (İTO) YK Başkanı
11.20-12.00 : Fikri Işık - T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı

12.00-12.20 : Kahve Arası

12.20-13.20 : Girişimcilik Hikayeleri Paneli

Ertuğrul Yavuz Pala - Cihan İnşaat YK Başkanı
Seyhun Özkara - İdeasoft Kurucusu
Erbakan Malkoç - Dizayn VİP YK Başkanı

13.20-13.30 : Kahve Arası

13.30-14.10 : Abdullah Kiğılı - Kiğılı Giyim Mağazaları Kurucusu
14.10-14.30 : Bahattin Aydın - Avea İK Kıdemli Direktörü

14.30-14.40 : Kahve Arası

14.40-15.20 : Lütfi Arslan - Yazar

15.20 : Sertifika Töreni

MÜNBİT Hakkında

MÜNBİT, 2004 yılının kasım ayında bir grup idealist üniversite öğrencisi tarafından kurulmuş, 2005 yılında düzenlediği "Girişimcilik Kongesi" ile serüvenine başlamış. Girişimcilik ruhunu hissedebilen öğrenciler arasnda iletişim, iş birliği ve takım ruhu oluşturarak, geleceğini şekillendirmek isteyen girişimci öğrencilere destek vermek, öğrenciler ile iş dünyası arasında köprü vazifesi gerçekleştiriyor.

MÜNBİT, kurulduğu günden bu yana sahip olduğu "vizyon" çerçevesinde, öğrenci toplulukları arsında aktif, iş ve üniversite dünyasında tanınan, kolay ulaşılabilir ve saygın bir topluluk olmayı amaçlıyor.

10. MÜNBİT Girişimcilik Kongresi'ne katılmak için başvurunuzu buradan yapabilir, kongre hakkında ki diğer detaylar için www.munbit.org web sitesini inceleyebilirsiniz.

Ayrıca geçtiğimiz sene düzenlenen 9. MÜNBİT Girişimcilik Kongresiyle ilgili belgeseli aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Unutmayın, 10. MÜNBİT Girişimcilik Kongresi 6 Mart Perşembe günü İTO'da, kaydınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi genç ve dinamik okurlarımız ve liseli ve üniversiteli öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor