Sitenizin Keşfedilmesini Sağlamak, Yeni Siteler Keşfetmek İçin: UrgeClick

İnternet kullanıcılarının sevdikleri, sahip oldukları sitelerin adreslerini paylaştıkları, yeni siteler keşfettikleri link paylaşım sitesi olan urgeclick.com üyelerine içerik indeksleme imkanı da veriyor. Detaylar haberimizde..

İnternet uçsuz bucaksız bir deniz ve el emeği göz nuru ile yaptığınız veya binlerce TL vererek yaptırdığınız web siteniz bu denizde bir yerlerde, kaybolur, adresini yazmadan bulunmaz bir site haline gelir. Aranıp bulunmak bir web sitesinin yaşam kaynağı, oluşturulma amacı. Bu nedenle onlarca arama motoru, dizin, firma rehberi yapılmış.

İnternette bulunmak için arama motorlarına, dizinlere, firma rehberlerine kayıt olmak yetmez çoğu zaman.  Değerli bir site olduğunuzu kanıtlamanız istenir sizden. Ziyaretçisi bol olan siteler değerlidir, arama motorları sizi üst sıralara taşır, bulunma olasılığınız artar. Sitenize arama motorlarında reytingi bol olan kelimeleri içeren metinler eklemeniz sitenizin arama motorlarında daha kolay bulunmasını sağlar.

Bu anlattıklarımız sitenizin yaşayabilmesi için gerekli hayati ihtiyaçlarıdır ki UrgeClick.com web sitenizin ziyaretçi kaynağı olmak, değer kazanmasını sağlamak amacıyla kurulmuş.

İnternet kullanıcılarının sevdikleri, sahip oldukları sitelerin adreslerini paylaştıkları, yeni siteler keşfettikleri link paylaşım sitesi olan UrgeClick.com üyelerine içerik indeksleme imkanı da veriyor. Kişisel web sitesi sahipleri, sitelerinde yaptıkları paylaşımları da urgeclick.com hesaplarına ekleyebiliyor. Bu da sitede ayrı bir URL sahibi olmayı sağlıyor. Bu yapının üyeleri de kelimeleri takip ederek, kendi ilgi alanlarına göre siteleri gezebiliyor, hatta beğendikleri içeriğe sahip olan paylaşımı da puanlayabiliyor. Bu da sitedeki içerik kaynağı siteler arasında bir sıralama yapılmasını sağlıyor. Sitede her türlü içerik, sosyal ağ bağlantılarını da destekliyor.

Site içi bağlantılarınızı UrgeClick.com'a ekleyerek siteniz için bir indeks oluşturmuş oluyorsunuz. Bu indeksleme aşamasında bağlantıları değerli kelimeler ile ilişkilendirmenizi sağlamak için UrgeClick.com da değerli kelimeleri takip etme özelliği mevcut.

UrgeClick.com'un diğer arama motorları ve dizinlerden farkı, tüm eklenen siteleri ziyaretçilerine gezdirmeyi hedeflemesi. Bu gezdirme işlemi aşamasında ziyaretçi isterse takip ettiği kelimelere bağlı siteleri seçebiliyor.

Site ekleme bölümünde üyelere kolaylık sağlaması için hedefli ekleme metodu kullanılmış. Hedefli ekleme metodunda site adresi kontrol ediliyor ve üyenin karşısına eklemek istediği adres ile ilgili sayfa başlığı, açıklama ve kelime öbeği ekleme formuna aktarılıyor. Üyenin bu forma aktarılan bilgileri değiştirme olanağı da mevcut.

UrgeClick.com backlink yani geri adres besleme hizmeti vermesi ile sitenizin arama motorları gözünde değerinin artmasını sağlıyor, ziyaretçi ve bilinirlik kazandırıyor. www.urgeclick.com

Haberimizi web girişimcileri ve kişisel site sahibi okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 12.127 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Yeni Girişim

Yorumlar

seydi altındağlı
seydi altındağlı
[IMG]http://urgeclick.com/bulten/urgeclick-git.jpg[/IMG]
[URL="http://urgeclick.com/bulten/linkekle-parakazan.htm"" rel="nofollow" target="_blank">urgeclick.com/bulten/linkekle-parakazan.htm"]http://urgeclick.com/bulten/linkekle-parakazan.htm[/URL]

İstediğiniz sitelerden sayfaları UrgeClick.com a ekleyin.

Eklediğiniz lingin sitesi size ait olsun olmasın farketmez.

Eklediğiniz liklere UrgeClick.com Üzerinden toplam 1.000 defa tıklandığında 10 TL kazanın.

Çarpıcı ve kaliteli içeriğe sahip linkler ekleyin, daha fazla tıklanma kazanın.

UrgeClick.com a her eklenen lingin /view/ID sayfası oluşmaktadır. Bu sayfayı sosyal ağlarda paylaşın, daha fazla tıklama kazanın.

1 link 1 defa eklenebilir.

Sadece Türkiye den tıklamalar sayılmaktadır.

[B]Eklediğim Linkler Kaç Tane Tık Aldı ?[/B]
Üye girişi yapın, profil sayfanıza girin, her lingin satırında kaç tane görüntülenmiş ve tıklanmış görünüyor.

[B]Kazandığım Parayı Nasıl Alacağım ?[/B]
Üye girişi yapın, Profil sayfanızı düzenleyin ve Paypal Mail adresinizi girin.
Eklediğiniz linklerin toplam tıklanması 1.000 e ulaştığında paypal hesabınıza kazancınız gönderilecek.
C.Halil Özdemir
C.Halil Özdemir
Paylaşım için teşekkürler...
seydi altındağlı
seydi altındağlı
Yeni şeyler yaptık, lütfen inceleyiniz. http://urgeclick.com/

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor