GİLT Akademi’14 Bu Hafta Kadis Has Üniversitesi’nde!

adir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Liderler Takımı tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen “GİLT Akademi” etkinliğinin üçüncüsü olan “GİLT Akademi’ 14“, mobil konseptiyle 3-5 Nisan 2014 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi D Blok Büyük Salonda Detaylar Haberimizde..

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Liderler Takımı tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen “GİLT Akademi” etkinliğinin üçüncüsü olan “GİLT Akademi’ 14“, mobil konseptiyle 3-5 Nisan 2014 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi D Blok Büyük Salonda katılımcılarla buluşuyor. Liselerde Girişimciliği destekleyen GİLT, seçilmiş 100 lise öğrencisini de akademide misafir edecek. 

“GİLT Akademi’ 14” girişimcilik, mobil ve mobil oyun üzerine düzenlenen 3 günlük bir organizasyondur. Bu organizasyonda mobil uygulama ve mobil oyun workshopları da yer alacaktır. Katılımcılar bu workshoplarda kendilerini test etme imkanı bulurken bir yandan da salon çevresinde bulunan stantlardan firma temsilcileriyle görüşüp staj imkanı yakalayabilirler. 

Mobil konusunda kendini kanıtlamış konuşmacılar, mobilin girişimcilikteki yerini geçmiş örneklerle değerlendirerek, gelecekte yapılması gerekenleri girişimcilere aktaracaklar. Ayrıca mobil sektörünün ekonomisini etkileyen; “işletim sistemlerinin dağıtımı”, “telefon modellerinin önemleri”, “mobil hedef kitlesi”, “mobil uygulama ve oyunların kategorileri”, “kullanıcı sekmenlerinin dağılımı”, “mobil reklam sektörü”, “mobil pazarlama”  gibi konuların yanı sıra “bilişim hukuku” ve “basında mobil” gibi daha genel konular da GİLT Akademi’ 14 te yoğun olacak işlenecek. 

Akademinin ikinci gününde tamamen mobil oyun sektörüne odaklanılacak. “Yurtdışı ile Türkiye pazarları arasındaki farklar”, “mobil oyun tasarımı”, “lokalizasyon”, “oyun geliştirirken dikkat edilmesi gerekenler”, “oyun çıktıktan sonra yapılması gerekenler” gibi konular ve “başarılı oyun geliştiricileri”, “mobil oyun ödeme sistemleri” de detaylarıyla katılımcılara aktarılacak. 

Akademinin son günü sabahtan öğlene kadar Oyun Workshop’u, öğleden sonra Uygulama Workshop’u gerçekleştirilecektir. Katılımcılar workshoplar haricinde  “üniversite mobil”, “sağlıkta mobil”, “bankacılıkta mobil”, “habercilikte mobil” gibi konu başlıkları ve mobil uygulama veya mobil oyun geliştiricilerinin girişimcilik hikayelerini de dinleyebilirler. Şirketlerin mobil uygulamalara ne derece önem verdiğini ve geliştirmek için neler yaptıklarını yine aynı şirketlerin konu ile ilgili departmanlarından gelecek konuşmacılar anlatırken, başarılı olmuş girişimcilerin hikayelerini ve tavsiyelerini kendilerinden dinleme fırsatı sağlayacaksınız.

GİLT akademi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için www.giltakademi.com web adresini ziyaret edebilir, etkinliğe kayıt sayfasından kayıt olabilirsiniz.

Haberimizi mobil uygulama sektöründe faal olan girişimci okurlarımız ve öğrenci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.
Yazar Erdem Öztürk Hakkında

2006 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Uzmanı olarak yer alan yazar, 2010 Eylül ayından itibaren Kurucu Ortak olarak başladığı Girişim Haber servüneninde; 2014 Nisan ayına kadar girişimcilere ve kobi'lere yön veren haberler yayınladı. Yazar kariyerine bilişim sektöründe özel bir firmada Yazılım Uzmanı olarak devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor