Gedik Üniversitesi 2014 Girişimcilik Zirvesi 16 Nisan'da Gerçekleşti

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen "2014 Girişimcilik Zirvesi", 16 Nisan 2014 tarihinde Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

Gedik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen "2014 Girişimcilik Zirvesi", 16 Nisan 2014 tarihinde  Kartal Yerleşkesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Gedik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Şişman ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yahya Doğan'ın katılım gösterdiği; Başarılı Mucit ve İş Adamı Ataman Özbay, Manicare Kurucusu Çiğdem Haznedar ile JCI (Junior Chamber International) Dünya Bşk. Baş Danışmanı İsmail Haznedar'ın konuk olduğu Girişimcilik Zirvesi'nde ''Genç Girişimciler İçin Başarı Adımları'', ''Stratejik Girişimcilik'' gibi başlıklar üzerinde duruldu.

Konuşmacıların, Türkiye’deki girişimcilik algısı ve girişimcilik üzerine tecrübelerini öğrencilerle paylaştıkları zirvede, öğrenciler de küresel rekabet ortamında yer alabilecek ve rekabete açılabilecek projelerinden bahsederek fikir alış verişinde bulundular. Sunumların ilerleyen kısmında dünyada ses getiren projelerle ilgili pazar analizleri ve finansal analizler konularına da değinen konuşmacılar, projelerin hayata geçirilmesi hususunda önemli püf noktalara değindiler ve iş hayatlarına dair tecrübelerini anlattılar. Oldukça hareketli geçen zirveye girişimci olmak isteyen üniversite öğrencilerinin ilginç fikirleri de renk kattı. Zirve, hediyelerin sunulması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haberimizi genç girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor