İŞHAD Üniversite Öğrenci Ve Mezunlarını Proje Meydanı'na Çağırıyor!

Proje meydanı başlıyor; İş dünyasının en köklü sivil toplum kuruluşlarından İşhad ile Ümit Akademi'nin ortaklığıyla hayata geçen Proje Meydanı; projesi olan üniversite öğrencisi veya mezunlarına fikirlerini ,projelerini hayata geçirme şansı sunuyor.Detaylar haberimizde..

İş dünyasının en büyük sivil toplum kuruluşlarından İŞHAD ile en büyük gençlik derneklerinden Ümit Akademi el ele verdi ve işte "Proje Meydanı" başlıyor.

İş dünyasının en köklü sivil toplum kuruluşlarından İşhad ile üniversite öğrencilerinin uğrak mekanı olan Ümit Akademi'nin ortaklığıyla hayata geçen Proje Meydanı; projesi olan üniversite öğrencisi veya mezunlarına fikirlerini ve projelerini hayata geçirme fırsatı veriyor.

Projesi veya fikri olan fakat bunu gerçekleştirebilecek finans sahibi olmayan girişimcilerin projeleri "Proje Meydanında"  hayat bulacak. Yarı final, eğitim, final süreçlerini başarıyla geçen girişimciler melek yatırımcılara projelerini sunacak ve hayallerine bir adım daha yaklaşacak.

Proje Meydanı yarışmasına başvuruda bulunmak isteyen okurlarımız başvurularını 5 Haziran 2014 tarihine kadar ishad.org.tr/proje-meydani-basvuru-formu sayfasından başvuru yapabilirler.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için bu web sayfasını ve İŞHAD hakkında detaylı bilgi için www.ishad.org.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 8.544 kişi okudu.
Kategori: Eğitim / Üniversite, Yarışma

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor