Mobil Reklamcılıkta Teknoloji İnovasyonu Etkinliği 29 Mayıs'ta, Kaçırmayın!

Mobil İstanbul, mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye 29 Mayıs'ta ki "Mobil Reklamcılıkta Teknoloji İnovasyonu" etkinliği ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul, Türkiye’deki mobil teknolojiler ekosistemine fayda sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Katılımcılarımız mobil teknolojiler ile ilgili birçok farklı disiplinden insan ile sohbet edip, tartışma imkanı yakalarken, diğer yandan farklı uzmanlık alanlarından misafir konuşmacılarımızın bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanıyor. Mobil Istanbul, bu faaliyetler ile Türkiye ‘de daha fazla, daha kaliteli, daha başarılı projeler geliştirilmesine katkıda bulunmak istiyor.

Mobil Reklamcılığa Giriş

Mobil Istanbul, bu ayı mobil uygulamalar için gelir modeli kurgularken gayet yardımcı olacağını düşündüğümüz bir konuya ayırıyor. Mobil reklamlar özellikle oyun ve yayıncılık üzerine uygulama geliştiren kişi ve kurumların en sık kullandığı gelir modellerinden bir tanesi. Birçok uygulamada banner, rich media, push bildirimler, mobil video gibi gelir modellerine sıkça rastlıyoruz. Mobil reklamcılık yöntemleri hakkında temel bilgilere bu yazıdan erişebilirsiniz. Son yılların yükselen trendi “Native Advertising” metodları da hergün daha fazla yayıncı tarafından kullanılmakta, hem kurgu hem de kullanılan teknolojiler itibari çok keyifli ve verimli sonuçlar elde edilmesine yardımcı oluyor.

Ancak akıllı telefonların sahip olduğu teknolojiler ve reklam ağlarının toplanan datayı analiz edebilmesi sayesinde mobil reklam networkleri doğru kullanıcı segmentini hedefleyerek uygulamalarımızdan daha fazla gelir elde etmemiz konusunda bizlere yardımcı oluyor. Cihazların bugüne kadar reklam modellerinde kullanılmamış donanım özelliklerini görsel ve seslerle sentezleyerek kullanıcılara yepyeni bir reklam deneyimi sunuyor. Bu sayede mobil uygulamaların, marka ile kullanıcı arasındaki etkileşim daha da yüksek seviyelere ulaşıyor.

Mobil Reklamda Teknoloji Inovasyonu

Mobilike ‘ın teknoloji direktörü Berk Tatlıses mobil reklam cozumlerinin gunumuzde hangi noktaya ulastigi ve nasil teknoloji odakli yaklasimlar odaginda evrilecegi uzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Bugün sektörde kullanilan yenilikci yaklasimlardan, big data, learning algorithms ve real time event processing gibi terimlerin mobil reklamdaki yerini, bu teknolojilerle nasıl daha etkili işler yapıldığını anlatacak.

Konuşmacı : Berk Tatlıses / mobilike – Director of Technology

İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra  İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Kontrol Mühendisliği eğitimini tamamladı. Henüz lisans eğitimi sürerken kurduğu reklam odaklı yazılım evi Plink! ile profesyonel hayatına başladı. Bugüne kadar sırasıyla DDB, Rafineri ve Lastik Pabuç’ta teknoloji vizyonu ve yazılım süreçlerini yönetti. mobilike Teknoloji Direktoru Berk Tatlises, reklam teknolojilerinde veri odaklı, gerçek zamanlı mimariler ve ürünler alanında farklılaşan mobilike’da teknoloji ekibini yönetmektedir.

Unutmayın, Etkinlik 29 Mayıs 2014 Perşembe akşamı saat 19:00 ‘da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde D konferans salonunda gerçekleşecek. (Not: D konferans salonu Mühendislik Fakültesi binasında bulunuyor. )

Etkinliğe ilgili Event Brite sayfasından kayıt olabilirsiniz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor