Instagram'da Satış Yapmanızı Kolaylaştıran Girişim: Shopinstar!

Shopinstar.com, kullanıcıların instagram üzerinden ürün satışı yapmasını amaçlayan, tüketiciden tüketiciye satış modelini uyguluyan bir e-ticaret sitesi. Shopinstar hakkında detaylı bilgi haberimizde..

Shopinstar.com, kullanıcıların instagram üzerinden ürün satışı yapmasını amaçlayan, tüketiciden tüketiciye satış modelini uyguluyan bir e-ticaret sitesi. Diğer E-ticaret sitelerinden en büyük farkı, instagramda satış yapmayı amaçlayan ancak güven problemi, destek eksikliği, kargo fiyatları ve sistemsizlik sebebi ile işlem yapmakta zorlanan kişi ve kurumlara yardımcı olması.

Shopinstar'ın Kullanıcılarına Sağladığı Avantajlar ise ;

Ödeme Kolaylığı: Instagram üzerinden ürün satmak ve satın almak isteyen kullanıcılar, Shopinstar sayesinde kredi kartı, havale ve mobil ödeme seçeneklerimiz ile daha güvenli ve daha fonksiyonel bir yol izlenebiliyor.

Taksit ve Parapuan Kullanımı: Ödeme sırasında kredi kartınızda biriken para puanları kullanabilir, bankanız tarafından tanınan taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Risksiz Alışveriş: Risk sistemi sayesinde ürün elinize ulaştığında ürünü beğenmeniz halinde ürünü şartsız, koşulsuz iade edebiliyor ve ücretini aynı gün içinde geri alabiliyorsunuz.

Ucuz Kargo: Shopinstar üzerinden yaptığınız satışlar sonunda, sistem üzerinden kargo indirim kodu alarak, daha uygun fiyata kargo gönderimi yapabilirsiniz.

Canlı Destek: Instagram üzerinde satın aldığınız ürün ile ilgili bir muhatap bulamıyor musunuz ? İşte Shopinstar tam bu noktada devreye girip, satıcı ve alıcı arasında ki güvensizliği azaltmak için canlı destek hizmeti sunuyor.

Shopinstar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve/veya siteyi kullanmak isteyen okurlarımız Shopinstar.com web adresini ziyaret edebilirler. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

mehmetnevin
mehmetnevin
%20 kesinti ile çinden mal getirip amerikaya mal sattırsanız bile çok
Burhan Tutan
Burhan Tutan
Merhabalar, Son dönemde internetten satış yapmanın en basit yolu Instagram vb gibi sosyal medya üzerinden satış yapmak diyebilirim. Burada en önemli konu müşteriye güven verebilmek. Güven vermek için de yapmanız gereken şey BDDK lisansına sahip bir ödeme aracısı ve bunun üzerinde çalışan basit bir platform ile ürünlerinizi listeleyerek satışlarınızı gerçekleştirmektir. BDDK lisanslı bir ödeme aracısını kullanmak için de şirket olmanız zorunludur, böylece hem siz vergi tarafında hukuki olarak rahat hissediyor olacaksınız, hem de müşterileriniz herhangi bir olumsuz durumda muhatap olacağı bir şirket bulacağını anlayarak daha kolay karar verecektir. Bizde Zebrapos olarak böyle satış yapmak isteyen kişilere, ödeme aracısı üzerinde çalışan, ürünlerin kolayca listeyebilecekleri ve satışarını gerçekleştirebileceği bir ürün sunmaktayız. Ürünümüz ile ilgili detaylı bilgiye http://zebrapos.com/zebsocial.html adresinden ulaşabilir ve hali hazırda sistemimizi kullanan müşterilerimizi inceleyebilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Selamlar,

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor