Etkili Sponsorluk İçin AnaSponsor Girişimi Hizmetinizde!

"Sponsor bulmak mı istiyorsunuz ? Yoksa olmak mı ?" sloganı ile yola çıkan Anasponsor, sponsor arayanlarla sponsor olmak isteyenleri, 2 tarafı da en uygun şekilde bir araya getiren bir girişim. Detaylar haberimizde..

"Sponsor bulmak mı istiyorsunuz ? Yoksa olmak mı ?" sloganı ile yola çıkan Anasponsor, sponsor arayanlarla sponsor olmak isteyenleri, 2 tarafı da en uygun şekilde bir araya getiren bir girişim.

Anasponsor, Türkiye'de sponsorluk dikeyinde hizmet veren ilk girişim. Anasponsor’un amacı tanıdıklarla ilerleyen sponsorluk sürecini değiştirip daha profesyonel bir ortam sağlamak olarak ifade ediliyor. Asıl farklı oldukları nokta ise, kurumlarla ortak çalışmalar yaparak, sponsorluk stratejilerine uygun sponsorluk fırsatlarını sunup, kurumların sponsorluk bütçelerini doğru organizasyonlara aktarmalarını sağlamak. Bunun yanı sıra sponsorluğun kurumlara geri dönüşünü, organizasyon sırası ve sonrasında sundukları detaylı sponsorluk raporları ile birlikte destekliyorlar.

Kullanıcıların kolaylıkla erişip, doldurabildikleri Ücretsiz Sponsorluk Başvuru Formu sayesinde, sponsorluk gereksiminlerini standart hale getirmeyi ve blogda paylaşılan detaylı sponsorluk içerikleri ve sponsorluk haberlerinin yorumlanmasıyla birlikte Türkiye’deki sponsorluk algısını arttırmayı hedefliyorlar.

1,5 yıllık hazırlık sürecinden sonra 2013 yılının son ayından itibaren hizmet veren Anasponsor’a başvurmak tamamen ücretsiz. Bu sebeple çok sayıda başvuru alıp büyük kısmı gerçekleştirilmiş.

Kurumlar ve kişilerle aynı anda çalışabilen Anasponsor hakkında daha detaylı bilgiye sade tasarımıyla dikkat çeken www.anasponsor.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberimizi Sponsor bulmak isteyen okurlarımız ile Sponsor olmak isteyen markalarımız  başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

ZEYNEP KAPLANCI
ZEYNEP KAPLANCI
BENDE ŞAİRİM 101 ADET ŞİRİM VAR KİTAP ÇIKARABİLMEK İÇİN BANADA SPONSOR OLUN

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor