Türk E-Ticaret Girişimi Sefamerve Dünya Kalite Ödülü'ne Layık Görüldü!

Kalite bilincini geliştirmek ve AR-GE’nin önemine dikkat çekmek amacıyla bu yıl Washington’da düzenlenen 3.Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (World Quality Summit)’nde Sefamerve.com, kalite ve inovasyon alanındaki başarılı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Detaylar haberimizde..

Kalite bilincini geliştirmek ve AR-GE’nin önemine dikkat çekmek amacıyla bu yıl Washington’da düzenlenen 3.Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (World Quality Summit)’nde Sefamerve.com, kalite ve inovasyon alanındaki başarılı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF), Uluslararası Diplomatlar Birliği ve MÜSİAD-USA işbirliği ile Lob'in World tarafından gerçekleştirilen 3. Dünya Kalite Zirvesi’nde dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi Amerika’da buluştu.

Los Angeles ve New York’tan sonra bu yıl üçüncüsü Washington’da düzenlenen Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi (World Quality Summit)’nde inovasyona yönelik başarılı çalışmalarında dolayı Sefamerve.com, 2014 World Quality Award ödülüne layık görüldü. Ödülü Sefamerve Kurucu Ortağı Oya Okur Erciyeş’e Maryland Valisi Başdanışmanı Anwer Hasan takdim etti.

Zirve kapsamında düzenlenen panelde konuşan Oya Okur Erciyeş, Sefamerve.com’un iki buçuk yılda yakaladığı büyümeyi ve Türkiye’nin ilk global e-ticaret markası olma hedeflerini anlattı. Geçtiğimiz yıl teknolojinin en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Red Herring Global Top 100” listesinde yer alan Sefamerve.com2014 World Quality Award ödülü ile önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.

Türkiye’nin en başarılı e-ticaret firmaları arasında gösterilen Sefamerve.com, sosyal medya çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. 4 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan firma, Socialbakers’ın yaptığı sosyal medya analizlerinde Türkiye’nin en başarılı ilk beş markası arasında yer alıyor.

Girişim Haber olarak yeni nesil yerli tekstil girişimi olan Sefamerve'yi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor