Ülkemiz Online Davetiye Sektörünün Öncü Girişimi: Davet Postası!

Ağustos ayının başında yayına başlayan Davet Postası hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin basılı davetiyelerini tamamen dijitalleştirmek isteyen bir girişim ve Türkiye’de yeni yeni oluşmaya başlayan bu sektörde öncü olmak istiyor. Detaylar haberimizde..

Ağustos ayının başında yayına başlayan Davet Postası hem bireysel hem de kurumsal müşterilerin basılı davetiyelerini tamamen dijitalleştirmek isteyen bir girişim ve Türkiye’de yeni yeni oluşmaya başlayan bu sektörde öncü olmak istiyor.

Davet Postası pazarda henüz olmayan online davetiye hizmetini Türkiye’ye getirme kararı sonucunda doğmuş bir girişim. Davet Postası’nın kurucusu, Teknosa, Electroworld ve Bestbuy gibi teknoloji zincir mağazalarında üst düzey görevlerde bulunduktan sonra girişimciliği seçen Mine Dedekoca. Mine Hanımın yaklaşık bir yıl süren bir hazırlık sürecinden sonra kurduğu davetpostasi.com’da bugün, 15 farklı kategoride 60 davetiye şablonu bulunuyor. Sitedeki davetiye tasarımları Türkiye’deki ve yurt dışındaki tasarımcılardan alınıyor. Yakın zamanda ünlü tasarımcılarla birlikte Premium davetiye koleksiyonları hazırlanacakmış, şimdiden sizinle paylaşalım.

Davet Postası; davet veren kişi ve kuruluşların hem davetiye basım maliyetini azaltacak hem de onları dağıtım stresinden kurtaracak bir hizmet sunuyor. Dahası gönderim sonrasında davetlilerin katılım durumları siteden takip edilebildiği için davetlileri LCV için tek tek aramak zorunda kalmıyorsunuz.  Böylece davetiye bastırmak, göndermek, takip etmek ile harcayacağınız zamanı ve parayı davete konu olan özel günü daha da güzelleştirmek için kullanabiliyorsunuz.

Peki, Davet Postası Nasıl Çalışıyor?

Sistem kullanıcıyı yormadan ve kolayca davetiye oluşturup gönderebileceği şekilde tasarlanmış. İlk adım olarak zevkinize göre site üzerinden bir davetiye seçiyorsunuz. Davetiyenizi, zarfını ve hatta pulunu bile kendinize göre düzenledikten sonra davet detaylarını gün, saat ve yer olarak belirtiyorsunuz. Artık davetiyeniz gönderime hazır! İster adres defterinizden yükleyerek, ister bir Excel dosyasından aktararak, isterseniz de elle tek tek girerek davetli listenizi oluşturuyorsunuz. Ardından davetiyenizi dilediğiniz zaman, seçtiğiniz davetlilerin eposta adreslerine gönderebiliyorsunuz. Sonra siz arkanıza yaslanıyorsunuz ve davetpostasi.com üzerinden davetlilerinizin davetiyeyi alıp almadığını, okuyup okumadığını, gelip gelmeyeceğini ve hatta kaç kişi geleceklerini takip edebiliyorsunuz. Dilerseniz LCV yapmamış olan misafirlerinize hatırlatma da yapabiliyorsunuz.

Siteye epostanızla (veya facebook hesabınızla) üye olabiliyorsunuz. İlk üye olduğunuzda size 25 Davet Para hediye ediliyor. Dolayısıyla 25 davetliye kadar davetpostası.com’un tüm hizmetlerinden istediğiniz gibi faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca site üzerindeki adres defterinizde tüm kontaklarınızın bilgilerini tutabiliyor ve sonraki davetlerinizde de kullanabiliyorsunuz. Site üzerinde hem size gelen, hem de gönderdiğiniz tüm davetiyeleri saklayabiliyor, ayrıca gönderdiğiniz bir davetiyeyi isterseniz kopyalayarak ilerde vereceğiniz bir davet için kolayca davetiye oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca şu anda açılışa özel 150 Davet Parası da hediye ediliyor.

Davet Para’larınızıKullanarak Kendinize Özgü Davetlerinizi Hazırlayın

Sitede geçerli olan para birimi Davet Para. Kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına uygun olan adetteki avantaj paketlerinden veya tek tek istedikleri adette Davet Parayı istedikleri her zaman satın alabiliyorlar.  Bu paraları davetiye gönderiminde kullanıyorlar. Her davetiye şablonunun kaç davet para olduğu altında belirtiliyor.

Davetpostası.com online davetiye pazarında öncü ve jenerik bir marka haline gelebilir. Çünkü online davetiyeler basılı muadillerine göre, hem zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor hem de kağıt israfını önlüyor. Özellikle firmalara yeşili koruma ile ilgili bir aksiyon almaları zorunluluğu geliyor. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda online davetiye hizmeti kurumsal tarafta çok fazla tercih edilen bir hizmet haline gelecek.

Davet Postası’nı kullanmaya başlamak veya incelemek için www.davetpostasi.com adresini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Haberimizi davetiye süreçlerini sıklıkla kullanan kurumsal firmalar ve genç okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

taner ülgen
taner ülgen

Bu sitenin yoğun işler yapmasının oldukça zor olduğunu düşünüyorum zira halen elektronik postası olmayan çok insan var, kaldı ki elektronik postası olupta kulannamayanların sayısı kullanabilenlerden daha fazla...
Erkan Polatdemir
Erkan Polatdemir
Hayırlı olsun...

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor