Huzurlarınızda 31 Ocak'ta birFİKRİNmiVAR?'da Yarışacak Girişimciler

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", bu sezonda Cumartesi akşamları 20:00’da TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Son 7 senedir yüzbinlerce TL yatırım yaparak başarılı girişimcilerin hayallerini gerçekleştiren "birFİKRİNmiVAR?", bu sezonda Cumartesi akşamları 20:00’da TV 360 ekranlarında girişimcileri tanıtmaya ve ödüllendirmeye devam ediyor.

"birFİKRİNmiVAR?"  Türk televizyonlarının en büyük para ödülü olan 2 milyon TL yatırım ödülü ile bir ilke imza atarak girişimcilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Aynı zamanda bu 2 milyon TL’lik büyük ödül için Türkiye’nin en önemli kurumlarından KOSGEB 1 milyon TL’yi bulan şirket hibe paketleriyle girişimcileri desteklerken, Türkiye’nin en büyük yatırım bankası Aktif Bank da 1 milyon TL tutarında bir fonla girişimcilerin hayalini gerçeğe dönüştürecek. Bunun dışında "birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının sporsorları da dereceye giren girişimcileri çeşitli ödüllerle ödüllendiriyor.

"birFİKRİNmiVAR?" girişimcilik yarışmasının jürisinde ülkemiz iş dünyasının önemli isimleri yer alıyor. İşte jüri üyeleri; LabX Yatırım Danışmanlığı şirketinin kurucusu Fuat Sami, Miroglio Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, Madencilik sektörünün en iddialı isimlerinden Zuhal Mansfield, Arzum’un Ceosu Murat Kolbaşı ve her programda sürpriz bir konuk jüri.

Bu Hafta "birFİKRİNmiVAR?" da Yarışacak Girişimciler ve Girişimleri


Viskoz Akışlı Isıtıcı

Yarışmaya Yalova'dan katılacak olan girişimci Cengiz Dev, "Viskoz Akışlı Isıtıcı" projesi ile bir odanın ayda 100-150 W elektrik enerjisi tüketerek maksimum 18 TL'ye ısıtılmasını amaçlayan bir proje geliştirmiş.


Havaalanlarinda Yatma Bolumleri

Yarışmaya İstanbul'dan katılacak olan Sadık Makal ise, "Havaalanlarında Yatma Bölümleri" projesi ile havaalanlarında uçağını bekleyen veya uçağı rötar yapan yolcuların yatarak  dinlenebilecekleri bir proje geliştirmiş.


Yatay Hareketli Kanatlı Rüzgar Gülü

Yarışmaya Bursa'dan katılacak olan Volkan Evren, yatay çalışan ve hareketli kanatlara sahip yapımı basit ve çok verimli bir rüzgar gülü geliştirmiş.


Kademeli Akışkan Yatak Piroliz Sistemi

Yarışmaya Ankara'dan katılacak olan Ersin Kayhan, "Kademeli Akışkan Yatak Piroliz Sistemi" projesi ile Evsel ve endüstriyel atıkların bertaraf edilmesi ve enerji ihtiyacı problemine önemli ölçüde katkıda bulunulmasını hedefliyor.


Mini Fuar

Yarışmaya İstanbul'dan katılacak olan Erol Rim, "Mini Fuar" projesi ile orta ve küçük ölçekli firmaların küçük bütçelerle de olsa reklam ve tanıtımlarına yönelik projeler hazırlanması, yeni müşteri bulmalarında danışmanlık yapmayı sağlayacak bir proje geliştirmiş.


Girişimciler Cengiz Dev, Sadık Makal, Volkan Eren, Ersin Kayhan ve Erol Rim projelerinin detaylarını cumartesi akşamı birFİKRİNmiVAR? Jürisine sunacak. 31 Ocak 2015 Cumartesi akşamı 20:00’da TV360 ekranlarında yayınlanacak birFİKRİNmiVAR? TV Show’unu izleyerek bu girişimler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

birFİKRİNmiVAR? yarışması hakkında diğer tüm detaylar için www.birfikrinmivar.com web adresini ziyaret edebilir, girişim başvurularınızı buradan yapabilirsiniz.

Haberimizi iş fikri veya girişim prototipi olan ve yatırım arayan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor