ŞEHİR TTO 35 Milyon Avro’luk Fona Yatırımcı Olarak Katıldı!

TÜBİTAK tarafından10 yıl boyunca desteklenmeye hak kazanan ŞEHİR Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) 35 Milyon Avro’luk Avrupa Yatırım Fonu’na yatırımcı olarak katıldı. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK tarafından10 yıl boyunca desteklenmeye hak kazanan ŞEHİR Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) 35 Milyon Avro’luk Avrupa Yatırım Fonu’na yatırımcı olarak katıldı. Fon için özel bir program hazırlayan ŞEHİR TTO, 19 Mayıs 2015’ten itibaren 3 yıl boyunca tüm Türkiye’den başvurular almaya başlayacak.

Program, özellikle patentli buluşu olan akademisyenler, teknoloji sahibi büyümek isteyen en çok 5 yıllık KOBİ’ler, yeni kurulan teknoloji startuplarının başvurularına açık olacak. İlk aşamada filtreden geçirilen proje sahipleri, ikinci aşamada sözlü mülakata tabi tutulacak. Üçüncü aşamaya geçmeye hak kazananların ise Türkiye’de ilk defa uygulanacak yoğun bir “Teknoloji Transferi Hızlandırıcı Programı”na katılımı sağlanacak. Son aşamaya ulaşan projeler, teknik analiz, mentörlük ve yatırıma uygunluk raporuyla birlikte fon yönetimine önerilecek.

Haziran ayından itibaren Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Konya, Kayseri, Gaziantep gibi şehirler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında tanıtım toplantıları düzenleyecek olan ŞEHİR TTO, resmi twitter hesabı @sehirtto dan program tarih ve detaylarını duyuracak.

Teknoloji Transferi Hızlandırıcı Programı” hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.teknolojiturkiye.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi patentli buluşu olan akademisyenler, teknoloji sahibi büyümek isteyen en çok 5 yıllık KOBİ’ler, yeni kurulan teknoloji startupları başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Hanife Merve Özcan Hakkında

İnönü Üniversitesi “Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi” Lisansı 2011 mezunu yazar, Anadolu Üniversitesi “Marka İletişimi” bölümüne devam etmektedir. Bir kurs merkezinde “Bilgisayar Kullanımı” dersleri veren, dijital ajanslarda profesyonel olarak yaptığı Sosyal Medya Uzmanlığı işine Freelance olarak devam eden Yazar; Aralık 2014 - Mayıs 2015 aralığında Girişim Haber'de editörlük ve sosyal medya uzmanlığı yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor