Huzurlarınızda Bütçenizi Yönetebileceğiniz En İyi Uygulamalar!

Geçinmenin ve tasarruf etmenin her geçen gün zorlaştığı günümüzde gelir gider kalemlerinizi tespit etmek ve bütçe kontrolünüzü sağlamak için kullanabileceğiniz uygulamaların da sayısı sürekli artıyor. Artık pek çok kişi evdeki hesabı çarşıya uydurabilmek için uygulamalardan faydalanıyor. Detaylar

Geçinmenin ve tasarruf etmenin her geçen gün zorlaştığı günümüzde gelir gider kalemlerinizi tespit etmek ve bütçe kontrolünüzü sağlamak için kullanabileceğiniz uygulamaların da sayısı sürekli artıyor. Artık pek çok kişi evdeki hesabı çarşıya uydurabilmek için uygulamalardan faydalanıyor.

Fobito bütçe kontrolünüzü yaparak kendi ekonominizi yönetebileceğiniz ve doğru kullandığınız taktirde tasarruf sağlayabileceğiniz uygulamaları derledi.

İşte hesap işini sizin için çocuk oyuncağına çevirecek o uygulamalar;

Spending Tracker

Harcamalarınızı takip ederek gelir - gider dengenizi korumanıza yardımcı olan bu uygulama ile kişisel bütçenizi oluşturup ekonominizi yönetebilirsiniz. Spending Tracker uygulamasını Google Play mağazalarından indirebilirsiniz.

Akche

IdeaLabs tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Akche, ekstra özellikleri sayesinde verilerinizi Excel tablosuna aktarmanıza da imkan veren çok kullanışlı bir bütçe uygulaması. Akche uygulaması hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

HesapKitap

Oldukça detaylı bir hesap dökümü oluşturabildiğiniz HesapKitap uygulamasına borç bilgilerinizi de girerek bütçenizi oluşturabiliyor ve harcamalarınızı kontrol altında tutabiliyorsunuz. HesapKitap uygulaması hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

HomeBudget

Ev Bütçesi uygulaması ile gelir - gider dengenizi kurabilir ve mali durumunuz hakkında detaylı bir rapor oluşturabilirsiniz. Türkçe dil desteği de mevcut olan bu uygulama işinizi kolaylaştırdığı kadar verimli kullanıldığında tasarruf sağlamanıza da yardımcı olacak. HomeBudget uygulamasını Google Play mağazalarından indirebilirsiniz.

Money Lover

Bir finansal takvim uygulaması diyebileceğimiz Money Lover ile harcamalarınızı planlayıp bir ödeme takvimi de oluşturabiliyorsunuz. Bu takvim ile uygulama size günü gelen ödemelerinizi de hatırlatıyor. Money Lover uygulaması hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Radikal kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor