Bayer HealthCare Sağlık Teknolojisi Alanında Genç Girişimcileri Arıyor!

Bayer HealthCare, sağlık alanındaki yenilikçi projeleri ile genç girişimcileri Grants4Apps® Accelerator Programı'na davet ediyor. Sağlık alanındaki süreçleri geliştirecek projeleri ile başvuranlar arasından kazanan beş projenin sahipleri Berlin’e gitme şansı yakalıyor. Detaylar haberimizde..

Bayer HealthCare, sağlık alanındaki yenilikçi projeleri ile genç girişimcileri Grants4Apps® Accelerator Programı'na davet ediyor. Sağlık alanındaki süreçleri geliştirecek projeleri ile başvuranlar arasından kazanan beş projenin sahipleri Berlin’e gitme şansı yakalıyor.

Bayer, ilki 2014 yılında düzenlenen Grants4Apps® Accelerator Programı ile bu yıl da sağlık alanındaki girişimcileri aramaya devam ediyor. Programa, 18 yaşını doldurmuş tüm genç girişimciler, hastalarla iletişimi kuvvetlendirecek veya sağlık alanındaki süreçlere katkı sağlayacak projeleri ile katılabiliyor. Adaylar, mobil uygulama, tıbbi cihaz, giyilebilir teknolojik ürün, yazılım veya donanım projeleri ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar başvuru yapabiliyor.

Yarışmada ilk beşe girenler 50.000 Euro’luk ödülün yanı sıra 10 Ağustos – 4 Aralık 2015 tarihleri arasında Bayer Berlin Genel Merkezi’nde kendilerine ayrılacak ofislerde konusunda uzman mentorlarla çalışma fırsatı yakalıyor.

Sağlık şirketleri arasında yenilikçi teknolojik yatırımları ile dünyaca tanınan Bayer, Grants4Apps® Accelerator Programı ile sağlık alanındaki dijital yenilikleri hızlandırmayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu amaçla dünya genelinde düzenlenen Grants4Apps® Accelerator ile Bayer, Türkiye’den de adaylarını arıyor. Yaratıcılığın sınırlanmadığı yarışma, tedavi, görüntüleme, hastalıkları kontrol veya önlemeye yönelik yeni nesil tüm projelere açık.

Programa dâhil olmaya hak kazanan beş girişimci 10 Ağustos – 4 Aralık 2015 tarihleri arasında 3 kişilik ekipleri ile kendilerine ayrılmış özel ofislerde, Bayer’in konusunda uzman liderleri ile birebir çalışma imkanı yakalıyor.

Unutmayın, başvurular  31 Mayıs 2015 tarihine kadar yapılabiliyor.

Grants4Apps® Accelerator Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.grants4apps.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi sağlık alanında yenilikçi projeleri olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor