SAP İnovasyon Forum 29 Mayıs'ta İstanbul'da Yapılacak!

SAP İnovasyon Forum, 29 Mayıs Cuma günü iş dünyasını inovasyonun ihtiyacı olan kıvılcımı oluşturmak üzere buluşturacak. Detaylar haberimizde..

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri olan SAP, iş dünyasını “Gerçek inovasyonu hareket ettirecek kıvılcım nasıl yaratılır?” sorusunun cevabını tartışmak üzere, 29 Mayıs Cuma günü Lütfi Kırdar Uluslararası Sergi ve Kongre Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilecek SAP İnovasyon Forum’a davet ediyor.

İş ve teknoloji dünyasını buluşturacak etkinlikte katılımcılar, insan kaynakları, satış ve pazarlama, tedarik zinciri, satınalma ve finans çözümlerini, bilgi teknolojileri ile buluşturan uzman sunumlarının yanı sıra vizyoner konuşmacıların katılacağı panel oturumlarını ve müşteri başarı hikayelerini dinleme imkanına sahip olacaklar.

SAP İnovasyon Forum, 29 Mayıs Cuma günü iş dünyasını inovasyonun ihtiyacı olan kıvılcımı oluşturmak üzere bir araya getirecek. Tiyatro oyuncusu ve iş adamı Ali Poyrazoğlu’nun “İnovasyon-Değişim-Dönüşüm” başlıklı renkli sunumuyla başlayacak SAP İnovasyon Forum, SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin ve SAP Türkiye Satış Direktörü Musa Zorbozan’ın açılış konuşmalarıyla devam edecek.

Sektörün öncü firmalarının e-ticaret, ürün ve yaşam döngüsünde teknolojiyle nasıl fark yarattıklarına dair hikayelerini aktaracakları etkinlikte aynı zamanda etkileyici görselliği ile Boston Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Görüntü" ödülünü kazanan Hollywood yapımı belgesel "Human Face of Big Data" özel gösterimi de gerçekleştirilecek.

Y Kuşağı Kurumların İş Stratejilerini Değiştiriyor

SAP ve Oxford Economics’in Türkiye dahil 27 ülkede 5400’den fazla yönetici ile gerçekleştirdiği “İşgücü 2020” araştırmasına göre şirketlerin %51’i Y kuşağı ile çalışmanın iş stratejilerini baştan aşağı değiştirdiğini söylüyor. İş dünyasında yenilikçiliğin temsilcisi Y kuşağı ve değişen iş stratejileri SAP Türkiye İK Direktörü Hande Genç’in moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde ele alınacak.

SAP’nin En Büyük İnovasyonu SAP İnovasyon Forum’da

Dünyanın ilk gerçek zamanlı bellek içi platformu olan SAP HANA için özel olarak geliştirilmiş SAP Business Suite 4 SAP HANA (SAP S/4HANA)’nın da tanıtılacağı etkinlikte katılımcılar yeni ve sadeleşen kullanıcı deneyimiyle tanışma, gerçek zamanlı raporlama yöntemlerini görme ve ERP modülleri içerisindeki yeni özelliklerden haberdar olma fırsatını yakalayacaklar.

Unutmayın, SAP İnovasyon Forum, 29 Mayıs Cuma günü Lütfi Kırdar Uluslararası Sergi ve Kongre Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleştirilecek.

SAP İnovasyon Forum hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz events.sap.com web adresini ziyaret edebilir, kayıt işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor