Türkiye'nin İlk Girişim Sermaye Şirketi iLab 15. Yılını Kutladı!

Türkiye’nin ilk girişim sermaye şirketi iLab Holding, 15. yılını iLab Fest ile kutladı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı festival, survivor konseptli yarışmalar ve Ozan Çolakoğlu’nun etkileyici performansıyla gerçekleşti. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin ilk girişim sermaye şirketi iLab Holding, 15. yılını iLab Fest ile kutladı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı festival, survivor konseptli yarışmalar ve Ozan Çolakoğlu’nun etkileyici performansıyla gerçekleşti.

Polonezköy Village Park’ta hafta sonu bir araya gelen iLab Holding çalışanları, 15. yılını iLab Fest ile kutladı. “Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla bir araya gelen iştirak şirketleri 15 yıldır büyüyen coşkuyu hep birlikte müzik ve outdoor etkinlikleriyle güzel bir günde yaşamış oldu. iLab Fest, sürpriz hediyeler, heyecanlı yarışmalar ve Ozan Çolakoğlu’nun etkileyici performansıyla eğlenceli bir güne ev sahipliği yaptı.

iLab Holding, yüksek büyüme potansiyeli olan şirket ve projelere yatırım yapmak üzere 2000 yılında kurulan, odağında internet ve teknoloji yatırımları olan Türkiye’nin ilk kurumsal “girişim sermayesi” şirketi.

Bünyesinde Kariyer.net, Sigortam.net, Gittigidiyor, Emlakjet.com, Cimri.com, Unnado.com, Hangikredi.com, Neredekal.com, Dijimecmua, Unisbul, ChemOrbis ve SteelOrbis gibi Türkiye’nin önemli internet siteleri bulunmakta.

iLab Holding Kurucu Başkanı Mustafa E. Say, konuşmasında, 15 yıl önce “Türkiye’nin internet dönüşümüne katkı sağlayacağız” sloganı ile yola çıktıklarını hatırlatarak, kurumların rekabet güçlerini artırmak ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çözümler üretmeye devam edeceklerini belirtti. Nitelikli insan kaynağı ve teknoloji ile yaratıcı hizmetleri hayata geçirerek topluma değer katan holding bünyesindeki yenilikçi şirketlerin, bu değişime katkı sunmaya devam ettiğini söyleyen Mustafa E. Say, iLab Holding’in başarılı uygulamalara desteğinin ve yatırımlarının gelecekte de süreceğini sözlerine ekledi.

iLab Holding hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.ilab.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor