Yanlış Atılan E-Postalar Artık 30 Saniye İçerisinde Geri Alınabilecek!

Dünya genelinde boy gösteren Google firmasının Gmail’e eklemiş olduğu yeni özellik “e-Postayı Geri Al” özelliği genel süreç içerisinde kullanıma sunuldu.

Dünya genelinde boy gösteren Google firmasının Gmail’e eklemiş olduğu yeni özellik “e-Postayı Geri Al” özelliği genel süreç içerisinde kullanıma sunuldu.

Oldukça önemli olan dosyalarınız ya da mail içeriklerinizi yanlışlıkla başka bir hesaba attığınız da ortaya çıkan pişmanlık duygusu herkeste olmuştur. Google tarafından yapılan üretilen bir eklenti sonucunda bu durum ortadan kaldırıldı.

Dünya genelinde boy gösteren Google firmasının Gmail’e eklemiş olduğu yeni özellik “e-Postayı Geri Al” özelliği genel süreç içerisinde kullanıma sunuldu. Ortaya çıkarılan bu yeni özellik, yanlışlıkla atılan e-postaları saniyeler içerisinde geri almanıza yardımcı oluyor.

Bu tarz bir özelliği aktif etmek için ise Gmail’in Ayarlar bölümüne erişim sağlayarak "Göndermeyi Geri Al" kutucuğunu işaretlemeniz yeterli olacak. Bu tarz bir durum içerisinde hizmetin sizlere sunmuş olduğu 30 saniye süre zarfı içerisinde ne kadar geri almak istediğiniz de seçebiliyorsunuz.

2009 yılında Gmail Labs çatısı altında kullanma sunulan “e-Postayı Geri Al” özelliği test aşamasından çıkarak Gmail’in web versiyonun da resmi olarak hizmete sokuldu.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.961 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor