Türkiye Genç Ekonomi Başarı (TÜRGEB) 2015 Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Genç MÜSİAD, Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'nin bu sene 2.sini düzenledi. Dünyanın geleceğine yön verecek olan girişimci, parlak ve dinamik gençlerin potansiyellerinin keşfedilip ödüllendirildiği ödül töreni 2 Haziran Salı günü MÜSİAD Genel Merkez'de sahiplerini buldu. Detaylar haberimizde..

Genç MÜSİAD, Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'nin bu sene 2.sini düzenledi. Dünyanın geleceğine yön verecek olan girişimci, parlak ve dinamik gençlerin potansiyellerinin keşfedilip ödüllendirildiği ödül töreni 2 Haziran Salı günü MÜSİAD Genel Merkez'de sahiplerini buldu.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Sn. Yavuz Fettahoğlu'nun ardından MÜSİAD Genel Başkan Vekili Sn. Nazım Özdemir'in açılış konuşmasıyla başlayan protokol konuşmaları, Eko Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sümer'in iş deneyimlerini aktarmasıyla devam etti. Kazananlar halk oylamasının ardından jüri değerlendirilmesiyle belirlendi.

Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri'nin Sahipleri

  • Yılın Genç Girişimcisi ödülünü; Emre Yıldız,
  • Yılın Genç Profesyonel Yöneticisi ödülü; Ahmet Emin Fıçıcı,
  • Yılın Üniversite Ekonomi Kulübü ödülünü; İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Kulübü,
  • Yılın Genç Sosyal Girişimcisi ödülünü; Esra Alemdaroğlu,
  • Yılın Genç Mucidi ödülünü; Elif Bilgin,
  • MÜSİAD Özel ödülünü; Betül Alakent.

Aralarında UTESAV başkanı İsrafil Kuralay'ın da bulunduğu ödül töreni, MÜSİAD 2. Dönem Başkanı Ali Bayramoğlu'nun kapanış konuşmasıyla son buldu.

TÜRGEB hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.turgeb.net web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor