100 Bin € Ödüllü 4. Elektrokimya Bilim Ödülü Sizi Bekliyor!

Doğal bilimler ve mühendislik bilimleri alanındaki çalışmaları desteklemek ve yüksek kapasiteli enerji depolama sistemlerinin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla BASF ve Volkswagen tarafından düzenlenen “4. Elektrokimya Bilim Ödülü” sahiplerini arıyor. Detaylar haberimizde..

Doğal bilimler ve mühendislik bilimleri alanındaki çalışmaları desteklemek ve yüksek kapasiteli enerji depolama sistemlerinin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla BASF ve Volkswagen tarafından düzenlenen “4. Elektrokimya Bilim Ödülü” sahiplerini arıyor. Son başvuru tarihi 24 Temmuz 2015.

BASF ve Volkswagen tarafından düzenlenen “4. Elektrokimya Bilim Ödülü” yarışması kapsamında birinciye 50 bin Avro, toplamda ise 100 bin Avro para ödülü dağıtılacak.

BASF ve Volkswagen'in ortaklaşa düzenlediği "Elektrokimya Bilim Ödülü" dördüncü kez düzenleniyor. "Elektrokimya Bilim Ödülü", doğal bilimler ve mühendislik bilimleri alanında tüm dünyadaki çalışmaları destekliyor ve yüksek kapasiteli enerji depolama sistemlerinin geliştirilmesi için teşvik sağlamayı hedefliyor. Global akademik araştırma topluluğu içerisinde yer alan bilim insanlarının katılımını hedefleyen Bilim Ödülü’nde toplam 100 bin Avro para ödülü verilecek.

Değerlendirmeler BASF ve Volkswagen uzmanları ve akademik çevre temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından  yapılacak. Ödül töreni ise; 28 Ekim 2015 tarihinde Japonya'nın Tokyo şehrinde gerçekleştirilecek.

Unutmayın, “4. Elektrokimya Bilim Ödülü” yarışmasının son başvuru tarihi 24 Temmuz 2015.

“4. Elektrokimya Bilim Ödülü” yarışması hakkında daha detalı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz www.science-award.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi doğal bilimler veya mühendislik bilimleri alanında çalışmalar yapan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor