Yerli Girişim Alotech, Bulut İnovasyon'da Dünya Kupasını Aldı!

Dünyanın en prestijli bulut ödülleri arasında yer alan Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda AloTech, bulut teknolojisini kullanarak getirdiği yenilikler nedeniyle dünya genelinde 300’den fazla şirket içerisinden sıyırılarak ismini finalistler arasına yazdırdı. Detaylar haberimizde..

Endeavor Girişimci Şirketi Alotech, dünyanın en prestijli bulut ödülleri arasında yer alan Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda Bilişim ve İletişim Teknolojileri dalında "Birincilik" ödülü aldı.

Dünyanın en prestijli bulut ödülleri arasında yer alan Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda AloTech, bulut teknolojisini kullanarak getirdiği yenilikler nedeniyle dünya genelinde 300’den fazla şirket içerisinden sıyırılarak ismini finalistler arasına yazdırdı.

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen şirketlerinin çağrı merkezleri için modern teknoloji sistemlerini kullanarak çözümler sunan AloTech, dünyanın en prestijlibulut ödülleri arasında yer alan Bulut İnovasyon Dünya Kupası’nda finalist oldu. AloTech,  bulut teknolojisini kullanarak getirdiği yenilik nedeniyle dünya genelinde 300’den fazla şirketin arasından sıyrılarak Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ticari Hizmetler dalında ismini finalistler arasına yazdırdı.

2009 yılından bu yana, bulut teknolojileri alanında çığır açıcı yenilikler ve çözümler getiren şirketlere verilen Bulut İnovasyon Dünya Kupası ödülü için bu yıl dört dalda 300’den fazla şirketin çözümleri jüri tarafından titizlikle incelendi. İngiltere’nin başkenti Londra’da; Bilişim ve İletişim Teknolojileri Ticari Hizmetler, Endüstri 4.0, Mobilite ve Smart Living dallarında yapılan elemeler sonucunda Türkiye’nin çağrı merkezi hizmetleri alanında öncü şirketi AloTech, finalistler arasına girdi.

AloTech, 8 Temmuz Çarşamba günü New York’taki Google merkezinde yapılacak finalde, ABD ve Avrupa’nın önde gelen şirketleri ile bu dalda yarışacak. 2007 yılında kurulan ve hızla büyüyerek Türkiye dışındaki şirketler tarafından da tercih edilen AloTech, bulut teknolojisini kullanarak çağrı merkezi hizmetlerine getirdiği yenilikçi çözümleri nedeniyle Google tarafından da dünyaya örnek gösterilmişti.

AloTech hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.alo-tech.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Milliyet kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

Murat Duran
Murat Duran
Ülkemizden de böyle başarılı girişimler çıkması gurur verici

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor