Girişimciler; TİM ve İntel, Robot Yarışması İçin Başvurularınızı Bekliyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda Intel işbirliği ile genç mucitler tarafından icat edilen robotlar yarışıyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası’nda Intel işbirliği ile genç mucitler tarafından icat edilen robotlar yarışıyor. Siz de kendi tasarımınız olan robotunuzla yarışmaya başvurarak muhteşem ödül ve fırsatlara sahip olma şansı yakalabilirsiniz.

Ekip halinde veya bireysel olarak katılabileceğiniz yarışmada her yaştan yaratıcı mucit yer alabilir, yani katılım için bir yaş sınırlaması yok. Yarışmada başvurular değerlendirilirken yenilik, çözüm yaratma ve teknik kalite kriterleri göz önüne alınacak.

Aşağıdaki formu doldurarak başvuru yapanlar arasından seçilecek projeler, İstanbul ve Ankara’daki Demo Günlerine çağırılacak. Başvurular robotik alanında uzman ve seçkin isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek olup, ilk 50 proje 3-4-5 Aralık’ta gerçekleşecek Türkiye İnovasyon Haftası’nda sergilenecek. Böylece yarışmacılar çok sayıda yatırımcı, girişimci ve teknoloji dünyasının önemli isimleri ile buluşma fırsatı yakalayacak.

Türkiye İnovasyon Haftası’nda sergilenecek 50 proje arasından seçilecek 1. proje 10,000 TL, 2. proje 7,500 TL, 3. proje 5,000 TL ödül alırken, ilk 10’a giren projelerin sahipleri de 1,000’er TLlik ödülün sahibi olacak. Başvuru için son tarih 16 Ekim 2015!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Robot Yarışması hakkında daha fazla bilgi için robotyarismasi.inovatim.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi robotlar üzerine odaklanmış, robot teknolojileri üzerine prototipi veya iş fikri olan girişimci okurlarımız başta olmka üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 6.748 kişi okudu.
Kategori: Bilişim / Teknoloji, Etkinlik, İnovasyon, Mucit Girişimciler, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor