"Bir Konu Bir Konuk" Etkinliklerinin Ekim Konuğu: Serkan Yazıcıoğlu

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ekim ayı konuğu Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu olacak. Detaylar haberimizde..

"Bir Konu Bir Konuk" düzenli olarak gerçekleştirdiği etkinliklere devam ediyor. "Bir Konu Bir Konuk"un Ekim ayı konuğu Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu olacak. 

Serkan Yazıcıoğlu, 13 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte "Ödeme Sistemleri" konusu ile katılımcıların karşısında olacak.

Bir Konu Bir Konuk; meraklı öğrencileri, ilgi duydukları konularda, her hafta profesyonellerle bir araya getiren sosyal bir proje niteliği taşıyor. 

Bir Konu Bir Konuk'un  13 Ekim 2015 tarihinde Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu ile "Ödeme Sistemleri" konusunda gerçekleştireceği söyleşi 18:00-20:00 saatleri arasında Nispetiye Cad. Akmerkez E3 Blok Kat: 3-5 Etiler 34337 İstanbul adresindeki Bankalararası Kart Merkezi'nde gerçekleşecek.

Serkan Yazıcıoğlu Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği lisans ve Yıldız Teknik Üniversitesi MBA derecesinin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İşletmecilik Programını tamamlayan Serkan Yazıcıoğlu, iş hayatına 1997 yılında Soyak Toplu Konut A.Ş.’de başlamış. 1999-2012 yılları arasında Finansbank Ödeme Sistemleri Pazarlama ile Alternatif Dağıtım Kanalları ve Kart Operasyon’da yöneticilik yapan Yazıcıoğlu, Temmuz 2012’den beri Bankalararası Kart Merkezi (BKM)’nde Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmek.

Unutmayın, "Bir Konu Bir Konuk" etkinliği 13 Ekim 2015 Salı günü 18:00-20:00 saatleri arasında Nispetiye Cad. Akmerkez E3 Blok Kat: 3-5 Etiler 34337 İstanbul adresindeki Bankalararası Kart Merkezi'nde gerçekleşecek. Etkinliğe kayıt yaptırmayan katılımcılar güvenlik sebebiyle etkinliğe alınamayacak.

"Bir Konu Bir Konuk" etkinliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz facebook ve twitter hesaplarından yapılan paylaşımları takip edebir, sorularınız için birkonukonuk@gmail.com'a mail gönderebilir, kayıt işlemlerini ise buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor