2015 Supernova Ödüllerinde Bir Türk Markası Finale Kaldı!

2015 Supernova Ödülleri’nde ‘‘Veriden Karara” kategorisinde finale kalan tek Türk marka "Mudo" oldu. Detaylar haberimizde..

2015 Supernova Ödülleri’nde ‘‘Veriden Karara” kategorisinde finale kalan tek Türk marka "Mudo" oldu.

Türkiye’de hazır giyim, mobilya ve ev dekorasyonu perakendeciliğinin öncü şirketi Mudo, sıradışı teknoloji projelerinin ödüllendirildiği Supernova Ödülleri’nde finale kalan tek Türk marka olarak büyük bir başarıya imza attı.

“Veriden Karara” Kategorisinde Dünya Markaları ile Yarışıyor

Sıradışı teknoloji projelerinin ödüllendirildiği “Supernova Ödülleri”nde Mudo, “Veriden Karara” kategorisinde finale kalan tek Türk şirketi oldu. Mudo, yeni nesil analitik platformunu geliştirdiği MUDO Insight projesiyle dünyanın önde gelen şirketleriyle ödül için yarışıyor. Bellek içi teknolojisi üzerinde danışmanlıK desteği alınmadan MUDO Bilgi Teknolojileri tarafından çok kısa sürede hayata geçirilen proje hem yurtiçi hem de yurtdışında örnek gösteriliyor.

Supernova Ödülleri

Supernova finalistleri, 250’den fazla başvurunun içinden Supernova jürisi tarafından seçildi. Finale, yaratıcı ve sıradışı teknolojileri tüm zorluklara rağmen kendi projelerinde başarıyla uygulayıp kullanan şirketler kaldı.

Rasim Manavoğlu, MUDO Bilgi Teknolojileri olarak perakende sektörüne örnek olacak önemli projeler gerçekleştirdiklerini ve MUDO Insight projesi ile finale kalıp Türkiye’yi yurtdışında temsil etmekten dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu ifade etti. Supernova Ödülleri 5 Kasım 2015 tarihinde California’da açıklanacak.

Supernova Ödülleri ve MUDO hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.constellationr.com ve www.mudo.com.tr web adreslerini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.998 kişi okudu.
Kategori: Başarı Hikayeleri, Ulusal, Yarışma
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor