Girişimciler, Gıda Sektörü 5-8 Kasım'da Foodex Fuarı'nda Buluşacak!

Gıda sektörü, gıda ürünlerini ve teknolojilerini bir araya getirecek Foodex Fuarı'nda buluşuyor. Fuar 5-8 Kasım 2015 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

Gıda sektörü, gıda ürünlerini ve teknolojilerini bir araya getirecek Foodex Fuarı'nda buluşuyor. Fuar 5-8 Kasım 2015 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek.

Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Fuar İzmir alanında gerçekleştirilecek fuar için hazırlıkların tamamlanma noktasına geldiğini, katılımcı firmaların son kontrollerini yaptığını belirtti.

Yaklaşık 100 kurumsal katılımcı firmanın iştirak edeceği organizasyonun sektörün kapsamlı ihtisas fuarlarından biri olduğunu dile getiren Gençer, rakipleri karşısında bir adım öne çıkmak, yeni iş bağlantıları kurmak isteyen firmaların fuarda bir araya geleceğini kaydetti.

Katılımcıların standlarında süt ve süt ürünleri, un ve unlu mamuller, yumurta, su, çay, kahve ürünleri, şeker, şekerleme, sirke, turşu, tahin, pekmez, reçel, bal, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmetini sergileyeceğini dile getiren Gençer, hedef pazar olarak seçilen 19 ülkeden sektör profesyonellerinin de etkinliğe katılacağını ifade etti. Sektör profesyonelleri, 5-8 Kasım'da 10.00-18.00 saatlerinde fuarı ziyaret edebilecek.

Foodex Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.foodexizmir.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

AA kaynaklı haberimizi gıda sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 4.451 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Tarım / Hayvancılık, Tanıtım Haberi
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor