TÜBİTAK'ın 47. Ortaöğretim Proje Yarışması'na Büyük İlgi!

TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Proje Yarışması lise öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Yarışmaya 9 bin 785 erkek ve 11 bin 197 kız lise öğrencisi projeleri ile başvuruda bulundu. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Proje Yarışması lise öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Yarışmaya 9 bin 785 erkek ve 11 bin 197 kız lise öğrencisi projeleri ile başvuruda bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Proje Yarışması'na ilgi gösteren öğrencilere "Proje yarışında 'Ben de varım' diyerek emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ancak bu önemli atılımı gösteren kız öğrencilerimizi de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

Bakan Işık TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Proje Yarışması'na ilişkin açıklamalarda da bulundu.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı'nın lise öğrenimine devam eden öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmeyi hedeflediğini anlatan Işık, bu kapsamda bilgisayar, biyoloji, coğrafya, değerler eğitimi, fizik, kimya, matematik, psikoloji, sosyoloji, Türk dili ve edebiyatı, teknolojik tasarım ve tarih alanlarında ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri yarışması düzenlendiğini söyledi.

Haberin tamamını okumak için: http://www.sanayi.gov.tr/NewsDetails.aspx?newsID=20144&lng=tr

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor