GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2016 Nisan Konuğu: Nihat Zeybekçi!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili sayın Nihat ZEYBEKÇİ olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Bu ay ki Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili sayın Nihat ZEYBEKÇİ olacak.

En son 2016 Mart ayında Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı sayın Dr. Cemil Ertem'in konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu ay 12 Nisan 2016 Salı günü 19.00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili sayın Nihat ZEYBEKÇİ, "Son Dönem Gelişmeleri Işığında Türkiye ve Dünya Ekonomisi" konulu sunumunu etkinliğe katılan GİV üyelerimizle ve misafirleriyle paylaşacak. 

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan Emrah Dursun Beye ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Nihat ZEYBEKÇİ Kimdir? (Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili)

1961 yılında Denizli’nin Tavas İlçesi’nde dünyaya geldi.  Tütün işçiliğiyle geçimini sağlayan bir ailenin çocuğu olarak küçük yaşta çalışma hayatıyla tanışan Nihat Zeybekci, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Üniversite’de okuduğu süre boyunca bir dış ticaret şirketinde çalışarak, daha mezun olmadan alanıyla ilgili deneyim kazanmıştır. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yapmıştır.

Profesyonel iş yaşamına İstanbul’da özel sektörde başlayan Zeybekci, Denizli’de bir tekstil firmasının ihracat müdürlüğünü yapmış; 1994 yılında ise Turkuaz Tekstil’i kurmuştur. Politikaya atılmadan önce iş adamı ve sanayici kimlikleriyle sektörü yakından tanıma fırsatı bulmuştur.

Zeybekci, iki dönem Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığı’nı yürütmüştür. 2004-2011 tarihleri arasında Denizli Belediye Başkanlığı ile Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı; 2005-2011 tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği yapmıştır. 2009-2012 yılları arasında ise Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştur.  2011 genel seçimlerinde birinci sıradan Ak Parti Denizli Milletvekili seçilen Zeybekci, TBMM Enerji Komisyonu Başkanlığı da yapmıştır. 26 Aralık 2013 tarihinde Ekonomi Bakanlığı görevine atanmıştır. 61., 62. ve 63. hükümetlerde Ekonomi Bakanı olarak görev yapmış olup Ak Parti MKYK üyesidir. İleri düzeyde İngilizce bilen Zeybekci, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Unutmayın, etkinlik 12 Nisan 2016 Salı günü saat 19:00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan Emrah Dursun ya da 0535 053 59 11'den Bahri Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve Nihat Zeybekçi'den "Son Dönem Gelişmeleri Işığında Türkiye ve Dünya Ekonomisi" konulu sunumunu dinlemek isteyen tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor