Uluslararası Girişimcilik Merkezi, Girişimcilik Elçileri Arıyor!

Türkiye’de yenilik ekonomisinin gelişimini destekleyen Uluslararası Girişimcilik Merkezi, UGM Girişimcilik Elçileri ile kentlerin inovasyon odaklı girişimcilik ekosistemlerini güçlendirmek için harekete geçiyor. Detaylar haberimizde..

Dünya genelinde kentler girişimciliğin gelişiminde öncü merkezler haline gelmeye başladı. Türkiye’de yenilik ekonomisinin gelişimini destekleyen Uluslararası Girişimcilik Merkezi, UGM Girişimcilik Elçileri ile kentlerin inovasyon odaklı girişimcilik ekosistemlerini güçlendirmek için harekete geçiyor.

Girişimcilikte öncü kentlerden biri olma potansiyeli taşıyan Adana, Antalya, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir veya Mersin’de yaşayan; kentinin yenilikçiliğin ticarileşebileceği, toplumsal değer ve sosyal fayda sağlayan, kapsayıcı ve yeşil işler için bir çekim merkezine dönüşebilmesi için hayata geçirilcek kapsamlı çalışmada öncülük etmek isteyen herkes UGM Girişimcilik Elçileri'nden birisi olabilir.

Kentlerin girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarıp; Yenilik, Yaratıcılık ve Girişimcilik, Endüstri 4.0 ve Dijital Dönüşüm, Yatırımcılık ve Mentörlük odağında gerçekleştirilecek eğitim, buluşma ve network toplantılarına ev sahipliği yapmak ve Türkiye ve uluslararası girişimcilik ekosisteminin öncü aktörleri ile tanışmak ve yaşadığın kentin küresel ekonomide rekabet gücünü destekleyici girişimcilik çalışmalarına imza atmasını istiyorsanız sizde UGM Girişimcilik Elçileri programına başvuruda bulunabilirsiniz.

Eğitime Kimler Başvuru Yapabilir?

  • İstanbul, İzmir, Adana, Eskişehir, Mersin, Antalya veya Gaziantep’te yaşayan,
  • 01 – 06 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek eğitime eksiksiz katılabilecek,
  • Kentinin girişimcilik ekosistemini destekleme ve geliştirme motivasyonuna sahip,
  • 20 – 40 yaş aralığında veya değilseniz deneyimine güvenen,
  • Inovasyon ve girişimcilik konularında aktif rol alan,
  • Teknoloji, yenilik ve üretim süreçlerini takip etmekten hoşlanan ve pazarın geleceğini merak eden,
  • 2017 yılı boyunca UGM çalışmalarına destek vermeye hazır olanlar

Son Başvuru Tarihi: 19 Ekim 2016 Çarşamba saat 23:59.

UGM Girişimcilik Elçileri programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.habitatdernegi.org web adresini ziyaret edebilir, başvuru ile ilgili sorularınızı ise kenan@habitatdernegi.org mail adresi üzerinden yetkili kişiye yöneltebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor