Türk Markaları Ortadoğu'ya Çıkarma Yapıyor

The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezi'nde Türk markaları ile Ortadoğu’lu yatırımcıları buluşturuyor. Detaylar haberimizde..

The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezi'nde Türk markaları ile Ortadoğu’lu yatırımcıları buluşturuyor.

14-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuar kapsamında, kendi alanında başarılı işlere imza atan Oses Çiğköfte, Dry Clean Express, Bursa Kebap Evi, Biev, Tatlıses Çiğköfte ve Mapro World gibi önemli markalar da fuarda yer alıyor. Ufrad Franchising Derneği, Üye markalarından ve Yönetim Kurulundan oluşan heyet Ortadoğu Pazarını incelemek üzere fuarda önemli çalışmalarda bulunacak.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından organize edilen ve Türkiye’deki tek yetkilisi Medyafors Fuarcılık A.Ş olan The Global Franchise Market Fuar; Dubai Turizm Ajansı, Dubai Ticaret Odası ve Ortadoğu’nun en büyük franchise danışmanlık firması Francorp tarafından destekleniyor. Fuarda katılımcılar, Franchise Danışmanlık Firmaları, Ticaret Odaları, Katar Kalkınma Bankası yetkilileri ve diğer devlet kuruluşları ile de görüşme olanağına sahip olacaklar. Fuarda, ziyaretçilerin büyük bir bölümü Ticaret odaları üyelerinden ve Francorp’un kayıtlı yatırımcılarından oluşuyor. Sadece Dubai’de değil tüm Ortadoğu’da ziyaretçi çalışması yapılan fuar, Dubai’nin en önemli fuar merkezi Dubai Uluslararası Zirve ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuar ayrıca, bu yıl 9.’su düzenlenecek olan "Licensing Dubai Fuarı" ile eş zamanlı organize edilecek.

Eğitim ve network çalışmalarına da önem verilen fuarda sektöre yön verecek konferanslar, Markalar ve Girişimciler için 2 gün boyunca organize edilecek. Franchising alanında farkındalık yaratacak konferanslar; ekonomistler, hukukçular, franchise uzmanları, önemli markaların üst düzey yöneticileri ve üniversite eğitmenleri tarafından verilecek.

The Global Franchise Market Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.globalfranchisemarket.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor