2016 Anadolu Teknoloji Günleri’nin 3.sü Bursa’da Gerçekleştirildi

Teknoloji markaları ile iş ortaklarını farklı şehirlerde bir araya getiren Anadolu Teknoloji Günleri’nin 2016 yılındaki üçüncü etkinliği 24 Kasım’da Bursa’da gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

Teknoloji markaları ile iş ortaklarını farklı şehirlerde bir araya getiren Anadolu Teknoloji Günleri’nin 2016 yılındaki üçüncü etkinliği 24 Kasım’da Bursa’da gerçekleştirildi.

İstanbul WD, TP-Link, Gigabyte ve QNAP işbirliği ile düzenlenen Anadolu Teknoloji Günleri etkinliği, 24 Kasım Perşembe günü Hilton Bursa Convention Center’da gerçekleştirildi. Teknoloji markaları ile iş ortaklarının lokal bazda daha yakın ilişkiler kurabilmesi ve özellikle küçük şehirlerdeki ihtiyaç ve taleplerin değerlendirilmesi açısından önemli bir zemin oluşturan etkinliğe Western Digital Dahili Ürünlerden Sorumlu Kanal Müdürü Yelda Akıncılar katıldı.

Anadolu Teknoloji Günleri sponsorlarından WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu, teknoloji dünyasında etkileşimin önemli olduğunu söyleyerek, Anadolu Teknoloji Günleri’nin bu açıdan iyi bir fırsat yarattığını belirtti. Bölgesel etkinlikler aracılığıyla, ürün tanıtımlarının gerçekleştirilmesi, gelen talep ve önerilerin değerlendirilmesinin önemine vurgu yapan Balıkçıoğlu, yerel temasların hem markalar, hem de iş ortakları ve kullanıcılar açısından yarar sağladığını söyledi.

Anadolu Teknoloji Günleri kapsamında, 2014 yılından bu yana farklı kentlerde düzenlenen etkinliklere katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Arkın Balıkçıoğlu şu ifadeleri kullandı: “WD olarak farklı bölgelerle etkileşime önem veriyoruz. Yerel etkinliklerde gerçekleştirdiğimiz buluşmalar, müşteri ağımızın gelişmesine ve daha sağlıklı geri bildirim almamıza ortam hazırlıyor. Pazar ihtiyacını daha kapsamlı değerlendirme fırsatı yaratan lokal etkinlikler daha iyi hizmet vermemize olanak sağlıyor. Aldığımız geri bildirim ve talepler doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz.”

Anadolu Teknoloji Günleri 2016 kapsamında ilki 12 Nisan’da Gaziantep’te gerçekleştirilen toplantının ardından, teknoloji markaları ile iş ortakları 18 Eylül’de Antalya’da bir araya geldi. 24 Kasım’da Bursa’da gerçekleştirilen etkinlik ile ise Anadolu Teknoloji Günleri 2016 programı tamamlanmış oldu. 2014 yılından bu yana düzenlenen organizasyon şu ana kadar İstanbul, Tekirdağ, Erzurum, Denizli, Samsun, Kayseri, Diyarbakır, Antalya, Malatya, Gaziantep, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde gerçekleştirildi.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor