Mehmet KOÇ: Milletimizin İsteği Girişimci Lider ve Güçlü Türkiye'dir!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Başkanı Mehmet KOÇ, 16 Nisan Anayasa Referandumu sonucuyla ilgili olarak yazılı basın açıklaması yaptı. KOÇ, referandum sonuçlarını girişimciler, yatırımcılar ve iş dünyası açısından değerlendirdi. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Başkanı Mehmet KOÇ, 16 Nisan Anayasa Referandumu sonucuyla ilgili olarak yazılı basın açıklaması yaptı. KOÇ, referandum sonuçlarını girişimciler, yatırımcılar ve iş dünyası açısından değerlendirdi.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Başkanı Mehmet KOÇ yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi;

"Geleceğimizi derinden etkileyecek önemli bir Referandumu "Evet" sonucuyla tamamlamış bulunuyoruz. 16 Nisan Referandum sonucu göstermiştir ki; Girişimci İşadamları Vakfı olarak sahiplendiğimiz "Girişimci ve Güçlü Türkiye" idealimizi milletimiz de sahiplenmiştir.

Milletimiz, %50'den fazla verdiği Evet oyları ile Girişimci Lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ve Devletimizin bekasına sahip çıkmış, gücünü Milletten alan istikrarlı ve etkili bir yönetim sistemine olan ihtiyacımızı vurgulamıştır.

Milletimiz yaptığı EVET tercihi ile;

- Demokrasimizin güçlenmesini, Türkiye'mizin güçlenmesini istemektedir.

- Ülkemizi bürokratların değil, içimizden yetişmiş Girişimci Ruhlu Liderlerin yönetmesini istemektedir.

- Ülkemiz kurumlarını ve kaynaklarını bürokratların değil, yetiştirdiği Girişimci Ruhlu Yöneticilerin yönetmesini istemektedir.

- İç ve dış vesayet odaklarının varlığına son verilip, sözün de kararın da egemenliğin de tam anlamıyla Millette olmasını istemektedir.

- Terörle mücadele başta olmak üzere atılması gereken adımların kararlılıkla atılmasını, ülkemizin sorunlarının hızla çözülmesini istemektedir.

- Koalisyonlarla zaman kaybetmek yerine artık kalıcı istikrarı ve sürekli ekonomik büyümeyi istemektedir.

- Kalıcı istikrar ortamı ile yatırımcıların, girişimcilerin, iş dünyasının ve ekonominin katma değeri yüksek üretimler yapmasını istemektedir.

- Devletimiz ile her muhatap olduğunda Bürokrasi ile değil hızlı ve etkin çözümler ile karşılanmak istemektedir.

- Ülke kaynaklarının bürokrasiye takılmadan ekonomimizin güçlenmesi ve milletimizin refahı için harcanmasını istemektedir.

- Girişimcilik kültürümüzün yaygınlaşmasını, yenilikçi ve kaliteli girişimlerin, başarılı girişimcilerin nitelik ve nicelik olarak artmasını istemektedir.

Girişimci İşadamları Vakfı olarak; Girişimciliği ve Liderliği ile milletimizin ufkunu açan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. 16 Nisan Referandum sonucunda verdiği EVET kararı ile "Girişimci ve Güçlü Türkiye" idealimizi sahiplenen milletimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.

Her zaman olduğu gibi Aziz Milletimiz bilgelik ve irfan dolu feraseti ile Girişimci Liderine ve Güçlü Geleceğine sahip çıkmıştır. Güzel günler göreceğiz."

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Hakkında

Girişimci İşadamları Vakfı, Türkiye genelinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarının koordinasyonu ve iş birliğini sağlamak ve Türkiye'yi ilgilendiren her türlü mesele ile ilgili incelemelerde bulunarak çözüm önerileri sunmak amacıyla 10 Ekim 1996'da kurulmuştur.

İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunmak ve ülkesinde ve bölgesinde öncü bir organizasyon olmak misyonu ile hareket eden GİV, iktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine üye işletmelerin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak amaçlı, haksızlıkların giderilmesi için mücadele veren, rehberlik ve öncülük görevine uygun hareket ederek üzere pek çok çalışma ve etkinliğe imza atmaktadır. GİV hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.giv.org.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içeriği 5.471 kişi okudu.
Kategori: STK
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor