Halkbank'tan KOBİ’leri Geliştiren Platform: KOBİ Gelişim!

KOBİ’lerin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek uygun finansal desteği sağlamanın yanında, danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile de faaliyetlerini sürdüren Halkbank, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu içerikleri “KOBİ Gelişim Platformu” ile dijital ortama taşıyor. Detaylar haberimizde..

KOBİ’lerin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek uygun finansal desteği sağlamanın yanında, danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile de faaliyetlerini sürdüren Halkbank, KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu içerikleri “KOBİ Gelişim Platformu” ile dijital ortama taşıyor. Halkbank KOBİ Gelişim Platformu; her ay eklenecek yeni video ve makalelerle sürekli gelişen, kendini yenileyen ve büyüyen bir bilgi bankası haline geliyor.

İş hayatından kişisel gelişime, yatırımdan dış ticarete, e-ticaretin püf noktalarından temel hukuksal uyarılara kadar birçok konu hakkında ziyaretçilerine doğru içerikler sunacak platformdan KOBİ’ler ihtiyaç duydukları tüm bilgilere erişebilecekler.

KOBİ’lerin gelişimlerine katkı sağlayacak platform; iş yaşamlarında yeni ufuklar açacak, sıklıkla yapılan, bilgi ve deneyim eksikliğinden kaynaklı hataların giderilmesinde önemli bir kılavuz olacak.

‘‘KOBİ’lere Dijital Dünyadan da Hizmet Veriyoruz’’

Kuruluşundan bu yana Türkiye’de esnaf ve KOBİ bankacılığının öncüsü olduklarını ve bu sorumluluğun bilinciyle yenilikçi projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirten Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem şunları söyledi: “Halkbank olarak teknolojinin sunduğu tüm olanakları Bankacılığa hızla entegre ederek KOBİ’lere dijital dünyadan da hizmet vermeyi sürdürüyoruz. KOBİ’lerin bakış açısını genişletmek ana hedeflerimizden biridir. KOBİ Gelişim Platformu ile eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizde farklılık yaratarak bu alanda da öncülük etmeye ve sektöre yön vermeye devam ediyoruz. KOBİ’lerin iş yaşamını oldukça kolaylaştıracak platform sayesinde firmalar, dijital ortama taşıdığımız eğitim ve danışmanlık hizmetlerine kolayca ulaşabilecekler. Böylece KOBİ’ler geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecektir” dedi.

 Yeni iş kuracak girişimcilere temel ipuçları da verecek KOBİ Gelişim Platformu’ndaki özel içeriklere, mobil versiyonu da bulunan www.halkbankkobigelisim.com.tr adresi üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor