Gıda Sektörünün Liderleri WorldFood Istanbul'da Bir Araya Geliyor!

Gıda sektörünün ihracat kapısı WorldFood Istanbul; 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Tüyap’ta gerçekleşecek Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile sektör liderlerini bir araya getirecek. Detaylar haberimizde..

Gıda sektörünün ihracat kapısı WorldFood Istanbul; 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Tüyap’ta gerçekleşecek Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile sektör liderlerini bir araya getirecek.

Gıda ürünleri ve teknolojileri ile ilgili sektörü buluşturan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood Istanbul, tüm katılımcıların fayda sağlayabileceği bir platform oluşturabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artan nüfus ile doğru orantılı olarak sürekli gelişen ve büyüyen gıda sektörü, bu yıl yine WorldFood Istanbul’da tüm yönleriyle ele alınacak.  Bu yıl 25. kez gıda sektörünü bir araya getirerek olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood Istanbul; T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF), KOSGEB, TÜGİDER ve PAKDER tarafından da destekleniyor. 

7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek WorldFood Istanbul için gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar sonunda bu yıl ziyaretçileri; inovasyon yarışması, birbirinden ilgi çekici konferanslar, geçtiğimiz yıl da profesyonellerin bir araya gelme alanı olan Retail Center, özel etkinlikler ve yurt dışı heyet katılımları bekliyor olacak. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda 500’e yakın yerli - yabancı firma ve 1.200’den fazla marka en son ürün, hizmet ve teknolojilerini sergilemeye hazırlanıyor.

İş hacmi sayesinde Türkiye ekonomisine ve istihdamına da büyük katkılar sağlayan gıda sektörünün ilerlemesine olanak sağlayan WorldFood Istanbul; fuar katılımcılarına yeni bilgi edinmelerinin yanı sıra farklı pazarlarda iş yapma fırsatı da sunuyor.

Türkiye'nin dünyaya açılan gıda vitrini olma özelliği taşıyan WorldFood Istanbul, bu yıl birbirinden ilgi çekici etkinlikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Fuar ile eş zamanlı gerçekleştirilecek inovasyon ve yemek yarışmaları; görsel bir şölen ile birlikte toplantılara lezzetli bir mola verdirecek.

  • “Gıda satın almasında kalite standartları”,
  • “Perakendede global vizyon”,
  • “Türk gıda pazarı, ithalat prosedürleri, tüketici talepleri, perakende dinamikleri” 

konularını içeren konferanslar da katılımcılara gıda sektörü hakkında detaylı bilgi akışı sağlayacak.

Bunlara ek olarak; uluslararası satın alma heyetinin ağırlanacağı ve B2B iş görüşmelerinin organize edileceği Retail Center (Perakende ve Zincir Market iş görüşmeleri) alanı ve Azerbaycan, Kazakistan, Ukrayna, Körfez Ülkeleri, Tunus, Fas, İran, Orta Doğu ve Avrupa’dan gelecek satın alma heyetleri de farklı işbirliklerini mümkün kılacak.

Unutmayın, Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood Istanbul 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Tüyap’ta sektör liderlerini bir araya getirecek.

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood Istanbul hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.worldfood-istanbul.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi gıda sektöründe faaliyet gösteren girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor