Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nin 3. Dönem Başvuruları Başladı!

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, Hızlandırma Kampı’na gelmek isteyen yenilikçi iş fikri sahibi girişimcileri 3.Çağrı Dönemi başvurularına davet ediyor. Detaylar haberimizde..

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, Hızlandırma Kampı’na gelmek isteyen yenilikçi iş fikri sahibi girişimcileri 3.Çağrı Dönemi başvurularına davet ediyor.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi; yenilikçi iş fikrine sahip yeni mezun potansiyel müteşebbislere, girişimcilere, mucitlere ve 0-4 yaş arası işletmelere “Al Fikrini Gel, Fikrin İş Yapsın!” diyor.

BTM; Yeni iş fikirlerinin ticarileşmesi ve ticarileştikten sonra büyümesi süreçlerinde girişimcilere, girişimcilik ve inovasyon üzerine her türlü desteği profesyonel hizmet anlayışı ile sunan ve girişimciliğin yaygınlaştırılması için mücadele eden bir sosyal yapı olarak kurulmuştur.

Bir önceki çağrı döneminde 200’e yakın başvuru alan BTM, 8 hafta sürecek Hızlandırma Kampı’nda girişimcilerine ofis, altyapı, seminer ve toplantı salonları, çalışma alanları, ortak sosyal alanlar, yüksek hızlı internet ve etkinlik alanı gibi fiziksel imkanlara erişme imkanı sunuyor. BTM Hızlandırma Kampı'nda ayrıca girişimcilere; söyleşiler, yatırımcı buluşmaları, birebir yatırımcı eşleştirmeleri, eğitimler, atölye çalışmaları ve mentörlük hizmetleri veriliyor.  

Bunların yanı sıra BTM girişimcilerine; iş modeli geliştirme danışmanlık destekleri, fikri ve sınai mülkiyet danışmanlık destekleri, patent başvurusu hazırlama, lisanslama ve eşleştirme hazırlık desteği sunuyor. 3. Çağrı dönemi ile birlikte tüm etkinlikler, söyleşi ve yatırımcı buluşmaları, seminerler, eğitimler ve birebir danışmanlık gibi destekler sürmeye devam edecek. 

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi faaliyetlerini, “Girişimcilik ve Ticarileştirme Ofisi”, “İş Geliştirme ve Yenilikçilik Ofisi” ve “Marka ve Patent Ofisi” birimleriyle birlikte yürütüyor. Ön Kuluçka Merkezi ve Kuluçka Merkezi niteliklerini taşıyan “Bilgiyi Ticarileştirme Atölyesi” ve “Yeni Doğan Şirket Ünitesi” startup’lara ihtiyaçları olabilecek her türlü imkâna erişme fırsatını sunuyor. Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi faaliyetleri İstanbul Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje desteği ile yürütülüyor.

81 Meslek komitesi ve 400.000’e yakın üyeden oluşan İstanbul Ticaret Odası’nın iştiraki olan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, eşsiz İstanbul ve deniz manzarasıyla yaklaşık 7.000 m² alan üzerine kurulmuş olup Eminönü’nde bulunuyor.

Son başvuru: 22 Ekim 2017

İletişim Bilgileri:   Tel: 0 (212) 5223562   /  Mail: info@btm.istanbul
Adres: Sarıdemir Mahallesi Ragıp Gümüşpala Cadddesi No:14 34134 Eminönü/Fatih-İstanbul

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin sunduğu imkânlardan faydalanmak için www.btm.istanbul adresinden “Bilgiyi Ticarileştirme Atölyesi” ya da “Yeni Doğan Şirket Ünitesi” başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Haberimizi 0-4 yaş arası işletme sahibi girişimciler başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor