15. Bayim Olur musun? Fuarı Markalarla Girişimcileri Buluşturuyor!

Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek 15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı açılış töreni 12 Ekim saat 11.00 de yapılacak. Detaylar haberimizde..

Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek 15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı açılış töreni 12 Ekim saat 11.00 de yapılacak. 

Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından, franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi oluyor. Her yıl yeni girişimcileri markalarla buluşturmanın ötesinde birbirinden iddialı projelerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan Bayim Olur musun Franchising Fuarı, bu yıl 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda gerçekleştirilecek tören, Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış, Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Sn. Michael Eyre, Asya Pasifik Franchise Konfederasyonu Başkanı Sn. Dr. Alan Escalona, WFC Genel Sekreteri Sn. Dr. Hatem Zaki ve UFRAD Franchising Derneği Başkanı Sn. Dr. Mustafa Aydın teşrifleriyle gerçekleştirilecek.

22.000 m2 alanda, Ulusal ve global ölçekte 300’e yakın markaya ve 38 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapacak olan fuar, yabancı yatırımcılarında ajandasında ilk sırada yer alıyor. Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı fuar, Çin, Kanada, Fransa, Endonezya, Kore, Lübnan, Malezya, Filipinler, Rusya, İngiltere, Mısır, Arjantin, Tayland, İspanya, Avustralya, Meksika, ABD, Brezilya, Kolombiya ve Guatemala’dan gelen yatırımcıları ve heyetleri Türk markalarıyla buluşturacak.

Bayim Olur musun Franchising Fuarı, franchise veren markalara ürün ve hizmet konusunda destek olan tedarikçi firmaları ’Tedarikçi Özel Bölümü’nde sektörün tüm paydaşlarıyla buluşturuyor. Ayrıca, Dünya Franchise Zirvesi kapsamında; Asya Pasific Franchise Konfederasyonu (APFC) ve Dünya Franchise Konseyi ile birlikte Avrupa Franchise Federasyonu (EFF) toplantılarına da ev sahipliği yapacak olan fuar, Amerika’dan Çin’e, Güney Afrika’dan İngiltere’ye kadar birçok önemli ülkenin franchise dernekleri üye markaları ve yetkililerinin yanı sıra ekonomi bakanlarını İstanbul’da bir araya getirecek. Öte yandan Bayim Olur musun Fuarı kapsamında 4 gün boyunca UFRAD tarafından hem girişimcilere hem de markalara yol gösterici nitelikte seminerler düzenlenecek.

Türkiye’nin en önemli franchise markalarını aynı çatı altında buluşturmak için yola çıktıklarını söyleyen Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, yatırımcılara bu fuarı gezmeden yatırım yapmayın çağrısında bulundu. Medyafors olarak franchising sistemine ve gelişimine önem verdiklerini söyleyen Helvacıoğlu, “Bu konuda yurt içinde ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atıyoruz.Yeni iş fırsatları arayan girişimcileri, franchise ağıyla büyümek isteyen markalarla bir araya getiriyoruz. Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nın diğer fuarlardan ayrıştığı nokta, başarısının ölçülebilir olması. Fuarın yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılarının her zaman takdir ve teşekkürlerine layık olabilmenin haklı gururunu taşıyoruz.‘’ dedi.

UFRAD Başkanı Dr. Mustafa Aydın ise konuyla ilgili ‘’UFRAD’ın desteklediği 26. ve Medyafors tarafından düzenlenen 15. Bayim Olur Musun Franchising Fuarı’nda bu yılda yüzlerce katılımcı markanın, on binlerce yatırımcı ile bir araya gelecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. UFRAD olarak uzun yıllardır Medyafors ile yürüttüğümüz başarılı işbirliğimiz sonucunda fuarımız bugün dünyanın en büyük fuarlarından biri. Asla unutmamalıyız; markalaşma bir kültürdür. Marka, sadece bir ürün logosu ya da bir kutunun üzerindeki amblemden ibaret değildir. Markalarımız ekonomimizin öncüleri, dünyaya açılan kapılarımızdır’dedi.

15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Açılış Programı
11.00 - 12.00

Açılış Konuşmaları, 

Horon gösterisi, 

Sponsorlara plaket takdimi

  • Sunucu: Arzu Şimşek
  • Medyafors Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu
  • Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş
  • Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Michael Eyre
  • Asya Pasifik Franchise Konfederasyonu Başkanı Dr. Alan Escalona
  • Dünya Franchise Konseyi (WFC) Genel Sekreteri Dr. Hatem Zaki
  • UFRAD Başkanı Sn. Dr. Mustafa Aydın
  • T.C. Devlet ve AB Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış
  • TC. Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan
12.00 - 12:30 Kurdele Kesim Töreni ve Fuar Alanı Kısa Gezi
Yer: CNR Expo Fuar Merkezi 7’nci salonda    -     Tarih: 12 Ekim 2017

Unutmayın, Bayim Olur musun Fuarı 12–15 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 7. Holl’lerde gerçekleştirilecek. Markaların bayilik/ franchise bilgilerine ve ayrıca fuarla alakalı merak edilen her türlü bilgiye  www.bayimolurmusun.com.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

Franchise çalışma modeliyle iş kurmak isteyen girişimci okurlarımızı ve bu iş modeline yatırım yapmak isteyen yatırımıcı okurlarımızı fuara davet ediyor, haberimizi girişimci ve yatırımcı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor