GİV Girişimci Buluşmaları'nın 2018 Ocak Konuğu: İsmail Rüştü Cirit!

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl gerçekleştirilecek ilk Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Yargıtay Birinci Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit olacak. Detaylar haberimizde..

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), 2010 yılından beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Girişimci Buluşmaları'na tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl gerçekleştirilecek ilk Girişimci Buluşmaları'nın konuğu Yargıtay Birinci Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit olacak.

En son 2017 Kasım ayında T.C. Kalkınma Bakanı sayın Lütfi Elvan'ın konuk olduğu GİV Girişimci Buluşmaları bu kez 29 Ocak 2018 Pazartesi günü 19.00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde bulunan Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleşecek.

Girişimci Buluşmaları konuğu Yargıtay Birinci Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit, "Girişimcilik Ekosistemi'nin Hukuki Altyapısının Uluslararası Standartlara Ulaştırılması" konulu konuşmasını etkinliğe katılan GİV üyeleri ve misafirleriyle paylaşacak.

Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımızın 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

İsmail Rüştü Cirit Kimdir? (Yargıtay Birinci Başkanı)

23 Mart 1955’te Balıkesir Burhaniye doğumlu olan İsmail Rüştü Cirit, İzmir Namık Kemal Lisesi’ni bitirmiş, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1978 yılında mezun olmuştur. Burhaniye hakim adayı olarak mesleğe başlayan İsmail Rüştü Cirit, çeşitli hakimlik görevlerinde bulunmuştur. Üsküdar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevindeyken 2004′te Yargıtay üyeliğine seçilmiş, halen Yargıtay 3. Ceza Dairesi Üyesi olarak görevini sürdürmekte iken 2011′de Yargıtay Büyük Genel Kurulu’nca 13. Ceza Dairesi Başkanlığına seçilmiştir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Unutmayın, etkinlik 29 Ocak 2018​ Pazartesi günü 19.00'da GİV'in Eyüp'teki merkezinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılmak isteyen okurlarımız 0212 418 60 18/28/38 nolu telefonlardan İsrafil Çetin Beye ulaşarak veya buradaki Online Katılım formunu doldurarak katılım isteklerini (LCV) iletmeleri gerekiyor.

Daha önceki Girişimci Buluşmaları'nı buradan inceleyebilir, Girişimci İşAdamları Vakfı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız ilgili haberimizi okuyabilir ya da www.giv.org.tr'yi inceleyebilirsiniz.

Etkinlik haberimizi GİV Girişimci Buluşmaları'na ilgi duyan ve İsmail Rüştü Cirit'den "Girişimcilik Ekosistemi'nin Hukuki Altyapısının Uluslararası Standartlara Ulaştırılması" konulu etkinliği merak eden tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor