Üretici ve Türeticiler "Türetim Buluşmaları"nda Bir Araya Geliyor

Ülkemize ve dünyaya, iyiliklerin paylaşıldığı türetim ekonomisini öneren Good4Trust, İstanbul ve İzmir’de eşzamanlı olarak Türetim Buluşmaları düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Ülkemize ve dünyaya, iyiliklerin paylaşıldığı türetim ekonomisini öneren Good4Trust, İstanbul ve İzmir’de eşzamanlı olarak "Türetim Buluşmaları" düzenliyor.

Buluşmada, adil ve doğaya dost üretim yapan “üretici”lerle; satın aldığı ürünün nereden geldiğini, ne şekilde üretildiğini, çevreye zarar verip vermediğini inceleyen ve yerel ürün kullanmaya özen gösteren “türetici"ler bir araya gelecek. 

Destekçi sayısı her geçen gün artan Good4Trust.org; adil, çevreye ve insana dost üreticileri destekleyerek, iyiliklerin paylaşıldığı, hakkaniyetli bir ekonomik sistem oluşturmayı hedefliyor.

İstanbul Impact Hub ve İzmir Originn Coworking’de 20 Şubat Salı günü 19:00 – 21:00 saatleri arasında eşzamanlı düzenlenecek "Türetim Buluşmaları" isteyen herkesin katılımına açık.

Türetim Buluşmaları hakkındaki daha detaylı bilgiye www.good4trust.org web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberimizi sadece tüketmeyi değil, aynı zamanda türetmeninde yollarını arayan tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.259 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Ulusal
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor