Geleceğin Gücü Girişimciler g3 Forumu 26 Mart'ta Ankara’da!

Ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde; tüm dünyada 160 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın en önemli ve en büyük etkinliği olan “g3 Forum”, 26 Mart 2018 tarihinde Ankara’da. Detaylar haberimizde..

Ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliğinde; tüm dünyada 160 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın en önemli ve en büyük etkinliği olan “g3 Forum”, 26 Mart 2018 tarihinde Ankara’da.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Borsası ve Ankara Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Spor Salonu’nda 26 Mart 2018 de düzenlenecek olan Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu Ankara, 1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapacak.

Ülkemizde girişimciliğin gelişmesi için gerekli altyapının oluşmasına katkıda bulunan ve her yıl girişimcilerden ve ekosistemden gelen talepler doğrultusunda şekillenen g3 Forum; tüm dünyada 160’ı aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın Türkiye’deki en önemli etkinliklerinden biri olma özelliği taşıyor.

Unutmayın, g3 Forum Anadolu etkinlik zincirinin üçüncüsü olan “g3 Forum Ankara”, 26 Mart 2018 tarihinde Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

g3 Forum Ankara hakkında daha detaylı bilgi edinmek siterseniz www.g3forumankara.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor