Geleceğimizin Mimarı Gençler, Genç Türkiye Zirvesi'nde Buluşuyor

Genç Türkiye Zirvesi bu yıl ‘Yerli ve Milli’ temasıyla 26-29 Nisan’da, ülkemizin dört bir yanından gelen gençleri farklı sektörlerdeki profesyonellerle buluşturacak. Detaylar haberimizde..

Genç Türkiye Zirvesi bu yıl ‘Yerli ve Milli’ temasıyla 26-29 Nisan’da, ülkemizin dört bir yanından gelen gençleri farklı sektörlerdeki profesyonellerle buluşturacak.

Her yıl 30’dan fazla üst düzey konuşmacıyla, 3 binden fazla genci ağırlayan Türkiye’nin en kapsamlı gençlik organizasyonlarından biri olan Genç Türkiye Zirvesi, bu yıl 6. kez düzenlenecek. Ülkemizin 81 ilinden ve 184 üniversiteden gelen gençleri bir araya getirecek olan zirve, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 26-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.  2013 yılından bu yana liderlik, inovasyon, girişimcilik, dijital dönüşüm ve bilgi toplumu temalarıyla düzenlenen ve bir klasik haline gelen Genç Türkiye Zirvesi, bu yıl “Büyümek İçin Milli Gelişmek İçin Yerli!” sloganıyla gençlerin fikirlerine ve hayallerine ışık tutacak.

Genç Türkiye Ödülleri Görkemli Bir Törenle Sahiplerini Bulacak

Genç Türkiye Zirvesi kapsamında düzenlenen Genç Türkiye Ödülleri ile hizmet ve eserleriyle kültür, sanat, teknoloji, bilim, sanayi ve ekonomi hayatına önemli katkılarda bulunan isimler ödüllendirilecek. Bu kapsamda, ‘Genç Türkiye Nuri Demirağ Milli ve Yerli Ödülü’, ‘Genç Türkiye Vecihi Hürkuş İş Adamı Ödülü’, ‘ Genç Türkiye Hezarfen Ahmet Çelebi Girişimcilik Ödülü’ başta olmak üzere14 farklı kategoride, 70 adayın yarıştığı ödüller, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak görkemli törenle sahiplerini bulacak.

Gençler, Kariyer Hedeflerine Işık Tutacak Firmalarla Buluşuyor

Zirve ile eş zamanlı olarak düzenlenen ve Türkiye’nin ilk gençlik fuarı Genç Türkiye Fuarı’nda gençlere yönelik ürün, hizmet ve kariyer imkânı sunan 70’den fazla marka 27 – 28 Nisan 2018 tarihleri arasında gençlerle buluşacak.

Bilim, teknoloji, girişimcilik, ekonomi ve sanat dünyasından önemli isimlerin ağırlanacağı bu anlamlı organizasyon, İstanbul Teknik Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin stratejik ortaklığında INFAIR (İnfoloji Fuarcılık A.Ş.) organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

Genç Türkiye Zirvesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.gencturkiye.net web adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor