Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018’e Başvurular Başladı!

2006 yılından bu yana Türkiye’de düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı, ülkenin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerine Avrupa ve dünyaya açılma fırsatı sunuyor. Detaylar haberimizde..

Deloitte’un dünya çapında yürüttüğü “Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı”nın Türkiye ayağı başvuruları başladı. Program, her yıl olduğu gibi bu yıl da, son dört senede en hızlı büyüyen ve cirosunu en hızlı artıran teknoloji dünyasının yıldızlarını buluşturuyor.

Bu sene 13’üncüsü düzenlenen “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye”de, ülkenin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi belirlenecek. Bu şirketler, programın uluslararası ayağı olan “Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA” programına katılarak Avrupa ve dünyaya açılma şansını yakalayabilecek.

Geride bırakılan 12 sene boyunca program ile Türkiye’den 23 farklı şirket ‘Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA’ listesine girerek marka algılarını uluslararası seviyeye taşımakla beraber yeni network’ler de kurdu. En hızlı büyüyenler listesinde Biotekno ve Logic Bilişim şirketleri sırasıyla 2009 ve 2011 yıllarında ‘Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA’da birinci olmuştu.

Türkiye'nin önde gelen teknoloji ödül programlarından biri olan “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye” 2018 için başvurular, 31 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Program hakkında detaylı bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak isterseniz fast50.deloitte.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor