3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı 27-29 Eylül'de İstanbul'da!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayeleri ile Türk Patent ve Marka Kurumu’nun ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek “İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı” (ISIF’18) kapılarını üçüncü Kez dünyanın yenilikçi zihinlerine açmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının himayeleri ile Türk Patent ve Marka Kurumu’nun ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek “İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı” (ISIF’18) kapılarını üçüncü Kez dünyanın yenilikçi zihinlerine açmaya hazırlanıyor.

Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına sunulması amacıyla yola çıkılmış olan, ülkemizin ilk ve tek uluslararası buluş fuarı 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF’18) 27-29 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek. 

Yaklaşık 30 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek, Türkiye'nin ilk ve tek uluslararası buluş fuarı olan ISIF'18, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteği, TÜRKPATENT, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü ve Avrupa Patent Ofisi iş birliğinde düzenlenecek. 

Organizasyonun, sanayicileri, girişimcileri, araştırmacıları, akademisyenleri, melek yatırımcıları, fikri ve sınai mülkiyet haklarıyla ilgili kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getireceğini söyleyen Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, fuarda buluşların sergileneceğini, toplumsal ve ekonomik hayatı etkileyecek yeni fikirlerin üretilmesi, bunların tanıtılması ve uygulanmasına imkan yaratılmasının amaçlandığını ifade etti.

3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.istanbul-inventions.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Bu içeriği 2.116 kişi okudu.
Kategori: Etkinlik, Uluslararası, Yatırım
Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor