T3 Girişim Merkezi Hızlandırma Programı Projelerinizi Bekliyor!

Teknoloji girişimlerini desteklemeye devam eden Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı tarafından geçen yıl başlatılan T3 Girişim Merkezi Programı'nın 2019 yılı başvuruları başladı. Detaylar haberimizde..

Teknoloji girişimlerini desteklemeye devam eden Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı tarafından geçen yıl başlatılan T3 Girişim Merkezi Programı'nın 2019 yılı başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 21 Aralık 2018.

T3 Girişim Merkezi, ilk kez geçen yıl başlatılan T3 Girişim Merkezi Programı'nın 2019 yılı başvurularının açıldığını duyurdu. TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin ana düzenleyicisi olan T3 Vakfı, teknoloji üreten Türkiye hedefi doğrultusunda yüksek katma değerli ürün ve hizmetler sunan teknoloji girişimlerine T3 Girişim Merkezi çatısı altında çeşitli destekler sunuyor. 

Program kapsamında, katma değerli ürün ve hizmet geliştiren bütün teknoloji girişimlerinin başvuruları kabul ediliyor. Otonom teknolojiler, yapay zeka ve makine öğrenmesi, eğitim teknolojileri, akıllı ağlar, nesnelerin interneti alanında çalışmaları bulunan yüksek teknoloji milli girişimlerine ise öncelik tanınıyor.

Ürün ya da servisleri en az prototip aşamasında olan teknoloji girişimleri altı aylık hızlandırma programı boyunca desteklenirken, fikir aşamasındaki girişimci adaylarına ise 2019 yılı içinde online ön kuluçka platformu sunulması planlanıyor.

Altı aylık girişim programı kapsamında girişimlere ofis desteği, prototipleme atölyesi, usta desteği, teknik uzman desteği, ihtiyaçlarına özel eğitimler ve 100 bin TL’ye kadar yatırım imkanı sağlanıyor.

T3GM Hızlandırma Programı’na seçilen girişimler;

  • 100 bin TL’ye kadar yatırım
  • Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ağına erişim
  • Prototip atölyesi
  • İstanbul’un farklı lokasyonlarında açık ofis imkanı
  • T3GM usta ağı desteği
  • Teknik uzman desteği
  • Teknoloji odak kümeleri
  • İhtiyaçlarına özel çalıştay ve eğitimler ile desteklenecek.

UnutmayınT3 Girişim Merkezi Hızlandırma Programı'nın 2019 yılı başvuruları için son tarih 21 Aralık 2018.

T3 Girişim Merkezi Hızlandırma Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.t3gm.org web adresini ziyaret edebilir, başvuru işlemlerinizi ise buradan gerçekleştirebilirsiniz. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor