3.Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması Başvurularınızı Bekliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen World Cities Congress Istanbul’19 kapsamındaki 3.Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması başvuru süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Şubat 2019. Detaylar haberimizde..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen World Cities Congress Istanbul’19 kapsamındaki 3.Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması başvuru süreci devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Şubat 2019

Akıllı şehir alanında; sürdürülebilirlik ve yaşanabilirlik ilkeleri çerçevesinde kentsel yaşam kalitesini arttırmaya yönelik fikir ve projelerin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla düzenlenen Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması’na yarışmacılar ulaşım, çevre, fintech, güvenlik, enerji, yaşam, sağlık ve eğitim kategorilerinde başvuruda bulunabilecek. 

Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması
Yarışma Bölümleri Kimler Katılabilir Ana Ödüller Kategori Ödülleri
Fikir Bölümü Fikir bölümüne Türkiye ve yurt dışındaki lise ve liseden alt düzeyde öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilir.
  • Birinciye: 3.000 TL ve Tablet, ayrıca BTM Ön Kuluçka Üyesi Olma Fırsatı
  • İkinciye: 2.000 TL ve Tablet, ayrıca BTM Ön Kuluçka Üyesi Olma Fırsatı
  • Üçüncüye: 1.000 TL ve Tablet, ayrıca BTM Ön Kuluçka Üyesi Olma Fırsatı
Proje Bölümü

Proje bölümüne Üniversiteliler, Girişimciler ve kentsel yaşam sürecinde aktif rol almak isteyen herkes başvuruda bulunabilir. 

Kategoriler: Yaşam, Eğitim, Çevre, Sağlık, Enerji, Fintech, Ulaşım, Güvenlik

Proje Ana Ödülleri;
  • Birinciye: 20.000 TL ve Zemin İstanbul Girişimcisi Olma Fırsatı
  • İkinciye: 15.000 TL ve Zemin İstanbul Girişimcisi Olma Fırsatı
  • Üçüncüye: 10.000 TL ve Zemin İstanbul Girişimcisi Olma Fırsatı

Proje Kategori Ödülleri;

  • 3.000 TL Para ödülü
  • BTM Girişimcisi Olma Fırsatı
*Yarışma; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İBB’ye bağlı İştirak Şirketlerinde çalışan ve çalışanların 1. Derece Yakınları Haricinde herkese açık.

www.worldcities.istanbul  web adresini ziyaret ederek Akıllı Şehir Fikir ve Proje Yarışması hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor