15-21 Nisan'daki Failure Week’te Başarısızlığın Tadını Çıkarın!

İTÜ GİNOVA - İTÜ Girişimcilik Kulübü işbirliği ile bu sene üçüncüsü düzenlenecek Failure Week kapsamında atölyelerden oyunlara, panellerden “iş batırdım gecesi”ne birçok etkinlik 15-21 Nisan 2019 tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde sizleri bekliyor. Detaylar haberimizde..

“Hep denedin, hep yenildin. Olsun. Yine dene, yine yenil, daha iyi yenil.” mottosu ile İTÜ GİNOVA - İTÜ Girişimcilik Kulübü işbirliğinde bu sene üçüncüsü düzenlenecek Failure Week kapsamında atölyelerden oyunlara, panellerden “iş batırdım gecesi”ne birçok etkinlik 15-21 Nisan 2019 tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde sizleri bekliyor. 

Failure Week’e katılanlara, başarının çokça takdir gördüğü günümüzde, başarıya giden yolda hataların, inişlerin, vazgeçişlerin oluşturduğu olumsuz duygulara kapılmadan başarısızlığı gururla sahiplenip yola devam etmenin ve sonunda zafere ulaşmanın öneminin gösterilmesi hedefleniyor.

Başarı ile başarısızlığın ne denli iç içe geçtiğini yakından gözlemleyeceğiniz zirvede dinleyeceğiniz başarısızlık hikayelerine çok şaşıracaksınız. Bakış açıları ile onları diğerlerinden ayrıştıran farkı daha yakından gözlemleyeceksiniz.

15-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek Failure Week hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.failureweek.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Emine Cin Ertaş Hakkında

Sinop Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunu Emine Cin Ertaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde "Geri dönüşüm ekonomisi" üzerine tezli yüksek lisans yaptı. Ocak 2014 ile Ocak 2020 tarihleri arasında Girişim Haber'de Baş Editörlük yaptı. Ertaş, Şubat 2020'den bu yana Beykent Üniversitesi'nde Lojistik Bölümü Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.

Yorumlar

etho
etho
Merhabalar etkinliğin saatiyle ilgili bir bilgi göremedim , bilginiz varmıdır?
Girişim Haber
Girişim Haber
Merhabalar, etkinlik programı ve saat detaylarına http://www.failureweek.org/ üzerinden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor