BBVA Momentum 2019'da Yeni Sosyal Girişimcilerini Arıyor!

Türkiye’de bir finans kurumu tarafından sosyal girişimcilik alanına yönelik yürütülen ilk sosyal girişimcilik programı olan BBVA Momentum’un 2019 yılı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 6 Mayıs 2019. Detaylar haberimizde..

Türkiye’de bir finans kurumu tarafından sosyal girişimcilik alanına yönelik yürütülen ilk sosyal girişimcilik programı olan BBVA Momentum’un 2019 yılı başvuruları devam ediyor. Son başvuru tarihi 6 Mayıs 2019.

Sürdürülebilir bir iş modeli ile yüksek sosyal etki yaratmak isteyen girişimcilere katkı sağlamayı amaçlayan Garanti Bankası - BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Destek Programı, yeni dönem için başvuruları almaya başladı.

Girişimcilik konusunu stratejik öncelikleri arasına alan ve bugüne kadar bu alanda pek çok çalışmaya imza atan Garanti Bankası’nın Türkiye’deki programını yürüttüğü BBVA Momentum, Türkiye’de sosyal meselelere yenilikçi çözümler üreten sosyal girişimlere ivme kazandırmayı amaçlıyor.

Garanti Bankası’nın Impact Hub İstanbul iş birliği ile gerçekleştirdiği ve Türkiye, ABD, Meksika ve Kolombiya’da eş zamanlı olarak gerçekleşen programa katılmaya hak kazanan girişimler, ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan eğitimlere ek olarak birebir mentorluk ve uzman desteğinden fayda sağlıyor. Bunun yanı sıra, bu programa katılan girişimciler, birbirinden farklı ölçek ve sektörlerde faaliyet gösteren girişimcilerle deneyimlerini paylaşma ve uluslararası iş birlikleri kurma şansına da sahip oluyor.

Bu yıl, 3. kez gerçekleştirilen BBVA Momentum Sosyal Girişimcilik Destek Programı hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz bu ilgili Garanti sayfasını veya www.momentum.bbva.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor