Avrupa'nın İnovasyon ve Girişimcilik Festivali Türkiye’de!

2014 yılından beri Avusturya’nın Graz şehrinde gerçekleşen Fifteen Seconds Festivali, öğrenmeyi yaşam boyu bir aktivite olarak görenler için 2020’de Türkiye durağıyla dünyaya açılacak. Detaylar haberimizde..

2014 yılından beri Avusturya’nın Graz şehrinde gerçekleşen Fifteen Seconds Festivali, öğrenmeyi yaşam boyu bir aktivite olarak görenler için 2020’de Türkiye durağıyla dünyaya açılacak. 

Alanında uzman konuşmacıları ve markaları ağırlayan Fifteen Seconds Festivali, ezberleri bozan konsepti ve ilham veren içerikleri ile 21-22 Nisan’da Türkiye’de gerçekleştirilecek. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan inovasyon ve girişimcilik festivali Fifteen Seconds; yenilikçi markalara, start-up firmalara, iş ve sanat dünyasının önde gelen temsilcilerine iki gün boyunca ev sahipliği yapacak. Ayrıca festival; geleceğe yön veren konuşmalardan yaratıcı deneyim alanlarına, sosyal sorumluluk projelerinden eğlenceli aktivitelere kadar birçok benzersiz alternatif ile katılımcıların karşısına çıkacak.

İş Ağınızı Genişletin, Birbirinizi Tanıyın, Paylaşın ve İlham Alın!

Katılımcıları ilham verici sonuçlara ulaştırmak amacıyla yeniden tasarlanan Fifteen Seconds Festivali, iş ağı oluşturma formatlarını yeni baştan yazıyor. Kartvizit alışverişini, sınırsız ve denenmemiş iletişim imkanlarıyla değiştiren festival, geleceği şekillendirme potansiyeline sahip trendleri, teknolojileri, başarı hikayelerini ve yeni başlangıçları kendi dünyasına davet ediyor.

Festival kapsamında her yıl Google, Amazon, P&G, IKEA ve Apple gibi dünyaca ünlü markaların temsilcileri ve deneyim alanlarıyla buluşan katılımcılar, fuaye alanında ilham verici birçok fikre ve ürüne ulaşma imkânı elde ediyor.

Fifteen Seconds Festivali’nde tasarım, sanat, müzik ve bilim alanında faaliyet gösteren herkes, fikirlerini ve çalışmalarını özgürce paylaşabiliyor. Katılımcılar; iş, girişimcilik, eğitim, teknoloji ve sosyal sorumluluk gibi alanlardaki en parlak zihinlerin konuşmalarını dinleme fırsatına sahip oluyor. Tamamen geleceği şekillendirme üzerine kurgulanan festivalde, kişisel değişim ve gelişim ortak bir amaç haline geliyor.

Fifteen Seconds Festivali hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.fifteenseconds.co web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor